Κερδίστε ένα Σαββατοκύριακο απολαυστικής χαλάρωσης στη Τζια και το συγκρότημα κατοικιών Als Marmarei!

526791_380416355312883_939361570_nΑνήκετε ήδη στους λάτρεις της Κέας ή μήπως ονειρεύεστε ακόμη να την ανακαλύψετε; Το Τhe K-magazine και το συγκρότημα κατοικιών Als Marmarei (www.alsmarmarei.gr) σας χαρίζουν σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε το νησί της Κέας απολαμβάνοντας παράλληλα τη διαμονή σας σε ένα καλοκαιρινό καταφύγιο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Λαμπερή θάλασσα σημαίνει στην γλώσσα του Ομήρου το όνομα Αλς Μαρμαρέη και αυτή είναι και η πρώτη εντύπωση που θα εντυπωθεί στο μυαλό σας διασχίζοντας την κεντρική πύλη. Το συγκρότημα κατοικιών διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο ονειρεμένο: μια καταπληκτική θέα στην ανατολή του ηλίου και έντεκα νησιά των Κυκλάδων, μια απολαυστική πισίνα, και έναν υπέροχο κήπο στον περιβάλλοντα χώρο που έχει χτιστεί σε απόλυτη συμφωνία με την αισθητική της θετικής ενέργειας του feng shui που θα σας δωρίσει έμπνευση, γαλήνη και ανενόχλητη επαφή με τη φύση.

Σε μικρή απόσταση από την πανέμορφη παραλία της Συκαμιάς και μακριά από το stress, την πολυκοσμία και τους θορύβους της πόλης, χαρείτε μια εμπειρία αληθινής πνευματικής αναγέννησης στην αγκαλιά της Als Marmarei.

Πώς θα κερδίσετε αυτή την μοναδική εμπειρία; Είναι απλό! Επισκεφθείτε την σελίδα της Als Marmarei στο Facebook, κάντε like, επισκεφτείτε τη σελίδα του The K-magazine στο facebook κάνοντας like και δηλώνετε αυτόματα συμμετοχή στον διαγωνισμό μας για μια δωρεάν παραμονή δύο ατόμων σε μια από τις πανέμορφες κατοικίες της Als Marmarei. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Λήξη διαγωνισμού:  25 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του TheK-magazine(https://www.k-mag.gr).

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Το The K-magazine (εφεξής «Ο διοργανωτής») και το ξενοδοχείο  Als Marmarei διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης/αναγνώστρια της ιστοσελίδας www.k-mag.gr θα κερδίσει ένα 2μερο στο Als Marmarei στην Τζια.
2.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στον διοργανωτή και στο Als Marmarei καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
3.Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, περιοχή), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
4.Ο διαγωνισμός λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 τις 23.59μμ. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

5.Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στα στοιχεια που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας του Διοργανωτή να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
7.Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα του The K-magazine στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές.
8.Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
9.Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το The K-magazine διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
10.Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

 

[contact_form lang=el]

You may also like