ΚΟΡΡΕΣ: PROFESSIONAL BLACK COLLECTION

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση ΚΟΡΡΕΣ για επαγγελματική, φυσική λύση σε καθημερινές ανάγκες μακιγιάζ.
Δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από τις ανάγκες των make-up artist. Βασίστηκε σε minerals, μία από τις φυσικές εναλλακτικές των συμβατικών επιλογών μακιγιάζ. Εστίασε στο ΜΑΥΡΟ ως το χρώμα που εκφράζει οποιαδήποτε τάση.

Χωρίς ΜΑΥΡΟ, όλα τα χρώματα χάνουν την ένταση και το βάθος τους. Το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο. Η σειρά PROFESSIONAL BLACK χρησιμοποιεί το χρώμα που είναι συνδεδεμένο με τις έννοιες της δύναμης και της έντασης, και το συνδυάζει με συστατικά και υφές που δίνουν εντυπωσιακό, σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς σε διάρκεια.

PROFESSIONAL BLACK COLLECTION / Η ΣΕΙΡΑ

PROFESSIONAL VOLUME MASCARA / BLACK VOLCANIC MINERALS [2 SHADES]
PROFESSIONAL LONG LASTING EYELINER / BLACK VOLCANIC MINERALS
PROFESSIONAL SHIMMERING EYELINER / BLACK VOLCANIC MINERALS
PROFESSIONAL KOHL EYELINER / BLACK VOLCANIC MINERALS
PROFESSIONAL LIQUID EYELINER / BLACK VOLCANIC MINERALS

Σύνθεση & Αποτέλεσμα:

1. Έως 6x περισσότερος όγκος στις βλεφαρίδες
2. Blackest black χρώμα
3. Επαγγελματική ακρίβεια & διάρκεια

Επαγγελματικό, εκρηκτικό αποτέλεσμα, στο επίκεντρο για πρώτη φορά τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία στα οποία οφείλεται το βαθύ, έντονο χρωματικό effect, και πλήθος άλλων ευεργετικών φυσικών δραστικών που ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και φροντίζουν την επιδερμίδα των ματιών -ο κορμός σχεδιασμού της νέας συλλογής μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ, PROFESSIONAL BLACK.

Ας τα δούμε με τη σειρά…

PROFESSIONAL VOLUME MASCARA

 

ΕΩΣ 6x ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΓΚΟΣ*
ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ

Η πρώτη mascara με ηφαιστειογενή ιχνοστοιχεία για εντυπωσιακό έως 6x όγκο, αύξηση μήκους των βλεφαρίδων έως 20% από την πρώτη εφαρμογή**, και χρώμα στην πιο σκούρα, έντονη εκδοχή του –το star product της νέας σειράς PROFESSIONAL BLACK. H Professional Volume Mascara χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και super δραματικό look με βλεφαρίδες που μεγεθύνονται, διαχωρίζονται, αποκτούν μήκος και γεμίζουν χρώμα χωρίς να βαραίνουν.

Τα Black Volcanic Minerals είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα, προερχόμενο πραγματικά από τα βάθη της γης, που δίνει μοναδική δύναμη και ένταση στο βλέμμα. Ο συνδυασμός τους με άλλα φυσικά δραστικά συστατικά, τόσο ισχυρά ώστε να είναι αποτελεσματικά αλλά και ήπια ώστε να φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, προστατεύει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, αναδεικνύοντας στο έπακρο το τελικό αποτέλεσμα.

Στοιχείο-κλειδί αποτελεί το ειδικά μελετημένο βουρτσάκι με τη μοναδική τεχνική διασταύρωσης των τριχών του, που εξασφαλίζει εφαρμογή χρώματος χωρίς ‘κόμπους’ και μουντζούρες, έως και στις μικρότερου μήκους βλεφαρίδες.

*In vitro μελέτη/ μέτρηση όγκου βλεφαρίδας μετά από 3 εφαρμογές mascara
**In vivo μελέτη/ μέτρηση με εργαστηριακό εξοπλισμό αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ BLACK / BROWN
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ / ΧΩΡΙΣ PARABEN / MINERAL OIL / ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ / ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ

PROFESSIONAL EYELINER
PROFESSIONAL LONG LASTING EYELINER
PROFESSIONAL SHIMMERING EYELINER
PROFESSIONAL KHOL EYELINER

Έντονα smokey μάτια πρωταγωνιστούν ως το διαχρονικό αξεσουάρ της απόλυτης θηλυκότητας, χάρη στα τρία [3] νέα Black Volcanic Minerals / Professional Eyeliners της σειράς PROFESSIONAL BLACK:

 Long Lasting με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, ιδανικό για το εξωτερικό και το εσωτερικό των ματιών
 Shimmering σε μαύρη ιριδίζουσα απόχρωση για extra φωτεινό τελείωμα
 Khol με ειδικά σχεδιασμένη μαλακή μύτη για το εσωτερικό των ματιών και απόλυτα σταθερό αποτέλεσμα

Έντονο χρώμα με διάρκεια και κοινό παρονομαστή τα Black Volcanic Minerals. Υπογραμμίζουν το βλέμμα με μία βαθιά μαύρη απόχρωση, τονίζοντας το χρώμα των ματιών, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή με ακρίβεια.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ / BLACK
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
LONG LASTING & SHIMMERING / ΧΩΡΙΣ PARABEN/ MINERAL OIL/ ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ
KOHL / ΧΩΡΙΣ PARABEN/ MINERAL OIL/ ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ / ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

PROFESSIONAL LIQUID EYELINER

Μία δόση από το νέο υγρό Black Volcanic Minerals / Professional Liquid Eyeliner είναι αρκετή για να δώσει άλλη διάσταση στο κλασικό cat-eye look. Ειδικά σχεδιασμένο tip που συγκρατεί την απαιτούμενη ανά εφαρμογή ποσότητα και την απελευθερώνει σταδιακά, σχεδιάζοντας με επαγγελματική ακρίβεια την απόλυτα μαύρη γραμμή που θα αναδείξει ακόμα και το πιο basic μακιγιάζ. Στεγνώνει αμέσως, χωρίς να δημιουργεί ‘μουντζούρες’, ενώ δεν ξεθωριάζει, διατηρώντας το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ / BLACK
ΧΩΡΙΣ PARABEN / MINERAL OIL / ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ / ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ

BLACK VOLCANIC MINERALS / Μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Νάτριο, Κάλιο, προέλευση από τα βάθη της γης και ‘μέσο μεταφοράς’ τις ηφαιστειακές εκρήξεις. Τα Volcanic Minerals είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό -στην πιο σκούρα εκδοχή του- χρωματικό αποτέλεσμα.

ΝΕΡΟ & ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ / Φυσική βάση χωρίς συνθετικούς διαλύτες

You may also like