Η Tommy Hilfiger στηρίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Για έκτη συνεχή χρονιά η Tommy Hilfiger στηρίζει τη Breast Health International (BHI) με την παρουσίαση της νέας συλλεκτικής τσάντας. Η BHI είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη μη-κερδοσκοπική οργάνωση καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού που προωθεί τις έρευνες και τις θεραπείες των προγραμμάτων. Η BHI εκστρατεία του 2012 θα προωθηθεί από την αναγνωρισμένη γαλλιδο-αγγλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Charlotte Gainsbourg όπου φωτογραφήθηκε από την διάσημο ηθοποιό του Hollywood, σεναριογράφο και παραγωγό Drew Barrymore. Η εν λόγω συλλεκτική τσάντα διατίθεται στα καταστήματα Tommy Hilfiger από αρχές Οκτωβρίου του 2012.

Είμαι πολύ περήφανος που στηρίζω την Breast Health International για έκτη συνεχή χρονιά,” δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Μέσω των συλλεκτικών τσαντών έως τώρα έχουμε καταφέρει να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στον καρκίνο του μαστού, στην αύξηση των εσόδων του οργανισμού, και στη δημιουργία της αίσθησης των πελατών πως μπορούν να συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο στην καταπολέμηση του. Είμαστε ενθουσιασμένοι και είναι τιμή μου να καλωσορίσω τη Charlotte Gainsbourg και την Drew Barrymore, για την στήριξή τους σ’ αυτήν την εκστρατεία.”

Η φετινή συλλεκτική τσάντα Tommy Hilfiger είναι δερμάτινη, σε navy χρώμα, τύπου tote με λευκές λεπτομέρειες και κόκκινες λαβές. Εμπνευσμένη από το classic, American, cool Tommy Hilfiger brand ο σχεδιασμός της τσάντας είναι η κυρίαρχη τάση για το χειμώνα 2012. Επιπλέον χαρακτηριστικά της είναι μία κεντρική διαχωριστική τσέπη, τσέπη για κινητό και το μαγνητικό κλείσιμο αυτής σε ένα ροζέ-χρυσό τόνο. Θα διατίθεται στην τιμή των 299€ και τα 100€ από κάθε πώληση δωρίζεται στο σύλλογο Fund for Living, μία παγκόσμια πρωτοβουλία της BHI που παρέχει βοήθεια σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους καλύπτοντας τις ανάγκες των δαπανών τους ή αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα τους σε κάθε περίπτωση που δεν μπορούν να καλυφθούν από τα συνηθισμένα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας.

Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Tommy Hilfiger και την Charlotte Gainsbourg για την αύξηση της ευαισθητοποίησης στην υπέροχη δουλειά που γίνεται από το ίδρυμα Breast Health International” δήλωσε η Drew.

Η ευκαιρία να παίξω ένα ρόλο βοηθώντας ένα τέτοιο αξιοθαύμαστο σκοπό σημαίνει πολλά για εμένα” δήλωσε η Charlotte. “Με αυτή τη συλλεκτική τσάντα ο Tommy Hilfiger καθιστά δυνατό να βοηθήσουν οι άνθρωποι την BHI με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται για το σύλλογο Fund for Living κάνουν μια πραγματική διαφορά για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους καλύπτοντας τις δαπάνες τους, κάτι που πολλά ασφαλιστικά προγράμματα δεν το κάνουν”

Για τα τελευταία 6 χρόνια η δέσμευση του Tommy Hilfiger με τη BHI είναι ακλόνητη” δήλωσε η Shelley Schwartz πρόεδρος ιδρύσεως της Breast Health International. Τα έσοδα από τις πωλήσεις δίνουν μεγάλη βοήθεια στην επίτευξη του στόχου της αποστολής αυτής βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής σε εκείνους που τους άγγιξε ο καρκίνος του μαστού. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Charlotte Gainsbourg και την Drew Barrymore οι οποίες είναι και οι δύο τόσο όμορφα εμπνευσμένες γυναίκες.

Πρώην πρέσβειρες της Tommy Hilfiger BHI τσάντας υπήρξε η ηθοποιός Renne Zellweger, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Carla Bruni, το διεθνή super model και μετέπειτα φωτογράφος Helena Christensen, το μοντέλο και ηθοποιός Milla Jovovich και οι ιταλίδες ηθοποιοί Claudia Gerini και Christiana Capotondi.

You may also like