Μακραίνουν δύσκολα τα φρύδια σας; Όχι πια…

Εάν έχετε περάσει ώρες κοιτάζοντας στον καθρέφτη, αναπολώντας τις εποχές με τα πυκνά φρύδια σας, έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας. Η εφηβεία ήταν για όλους μας, μια περίεργη εποχή! Θυμόμαστε όταν πρωτοανακαλύψαμε τα τσιμπιδάκια φρυδιών, και κάναμε επίθεση στις τρίχες των φρυδιών σαν να μην υπάρχει αύριο. Και εντάξει. Ποιος δεν το παραέκανε λιγάκι άλλωστε; Για να μην αναφέρουμε τα μεμονωμένα περιστατικά που ξεσπάσαμε πάνω στα φρύδια μας, ή που εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής, αφαιρέσαμε τρίχες που δεν θέλαμε.

Και ενώ δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, μπορούμε να τα βοηθήσουμε να μεγαλώσουν. Ακολουθεί εύκολος οδηγός ώστε να επαναφέρουμε τα φρύδια μας στα νεανικά τους χρόνια.

#1 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ενυδάτωση. Ακριβώς όπως οι σπόροι μεγαλώνουν καλύτερα στο γονιμοποιημένο χώμα, οι τρίχες μεγαλώνουν καλύτερα στο υγιές δέρμα. Προετοιμάστε το δέρμα σας – καθαρίστε, τονώστε και, το πιο σημαντικό, ενυδατώστε το – για μέγιστη ανάπτυξη των τριχών, δημιουργώντας υγιή θυλάκια.

#2 Για να βοηθήσετε τα φρύδια σας να μακρύνουν γρηγορότερα, θα χρειαστείτε ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά προϊόν για να θρέψετε τους θύλακες των τριχών σας. Εισάγετε στην περιποίησή τους, λίγο αμυγδαλέλαιο. Γνωστό για τις βαθιά ενυδατικές του ιδιότητες, θα δώσει στο θύλακα ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να είναι γερός και δυνατός και η τρίχα να μεγαλώσει χωρίς να σπάει. Εναλλακτικά, δοκιμάστε το Intermed Eva Belle Eyebrow Enhancing Serum.

 #3 Οι ειδικοί συνιστούν να αφήνουμε τα φρύδια μας να μεγαλώνουν ανενόχλητα για τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την οποιαδήποτε αποκατάσταση. Αφήστε το στην άκρη για λίγο, και αντισταθείτε στον πειρασμό (αντισταθείτε και στο καθάρισμά τους).

You may also like