Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή θα συναντηθούν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου… Στην πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς. Μια σπάνια καλλιτεχνική στιγμή, μια μοναδική μουσική παράσταση.

Οι δύο καλλιτέχνες με την ερμηνευτική τους δεινότητα θα μαγέψουν το κοινό του Ηρωδείου με τραγούδια που αγαπήθηκαν, έμειναν διαχρονικά… Κι έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας. Μεγάλες επιτυχίες, ανυπέρβλητες μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και τραγουδήθηκαν στα πέρατα της γης.

Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, σε ένα από το σημαντικότερα και ομορφότερα θέατρα του κόσμου, το Ηρώδειο.  Η συναυλία διοργανώνεται από τον Σύλλογο. Μας καλεί να μεταφέρουμε όλοι μαζί τον παλμό της Ελλάδας μέσα από την φωνή του Μάριου Φραγκούλη και της Μαρινέλλας…Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!

Λίγα λόγια για το Σύλλογο Θυάτειρα

Ο Σύλλογος Θυάτειρα είναι η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα. Έχει επίσης σαν βασικό του σκοπό και την ενίσχυση των δεσμών των απανταχού Ελλήνων με τη Μητέρα – Πατρίδα.


Σημαντικό κομμάτι του οράματός του και των δραστηριοτήτων που συνδέονται με αυτό, είναι η έρευνα σύγχρονων πολιτιστικών, μορφωτικών, οικολογικών και κοινωνικών θεμάτων. Προσπαθούν να αναδείξουν τα προβλήματα ομάδων…Που όχι μόνο δεν απολαμβάνουν τα προνόμια του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου, αλλά και απειλούνται με κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό.

Επιζητεί στρατηγικές συνεργασίες για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη δράσεων και προγραμμάτων για μια κοινωνία πιο δίκαιη και ανθρώπινη,. Με στόχο τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην υγεία, στην εργασία, στην κοινωνία, στην εκπαίδευση, στις τέχνες και τον πολιτισμό.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Σύλλογο Θυάτειρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές και στο Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Διοργανωτής: Σύλλογος Θυάτειρα.


Προπώληση: www.ticketservices.gr/ Καταστήματα Public / Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών.

You may also like