Με συνάχι, αλλά χωρίς βήχα….

Όταν είσαι γονιός ή άνθρωπος που λόγω ιδιοσυγκρασίας ή λόγω δουλειάς μιλάς με τους ανθρώπους γύρω σου όλη μέρα, δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αρρωστήσεις και κυρίως να κλείσει ο λαιμός σου. Από τότε που ήμουν στις ειδήσεις, το μεγάλο μου άγχος ήταν μην κρυολογήσω και δεν μπορώ να μιλήσω. Ναι μεν όταν βραχνιάζω η φωνή μου ακούγεται πιο σοβαρή -σύμφωνα με τους τότε αρχισυντάκτες και διευθυντές μου- αλλά δεν αντέχω τον πονόλαιμο και τον βήχα. Είναι απίστευτα εκνευριστικό και για μένα, αλλά και για τους άλλους να ακούν συνεχώς ένα “γκούχου-γκούχου”!

Πλέον όμως δεν έχω να ανησυχώ, γιατί με τα πρώτα συμπτώματα η Lanes μου έχει δώσει τη λύση, δημιουργώντας το νέο φυσικό σιρόπι Propol Care. Το πρωτοποριακό αυτό σιρόπι είναι το μοναδικό που συνδυάζει πρόπολη, βασιλικό πολτό, ψευδάργυρο, βιταμίνη C, θυμάρι, φασκόμηλο, μάραθο, τίλιο και φυτικά εκχυλίσματα γλυκάνισου, ισλανδικών βρύων, πεύκου και σαμπούκου, τα οποία καταπραΰνουν τον λαιμό και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του βήχα, αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς.

Πρόκειται μάλιστα για το μοναδικό σιρόπι που συνδυάζει τα φυσικά αντιβιοτικά Πρόπολη & Βασιλικό Πολτό, γνωστά για την αντιμικροβιακή&αντι-ιική δράση τους και τη συμβολή τους στην ανοσοενίσχυση.

Τα βότανα που εμπεριέχει, αποτελούν παραδοσιακή αποτελεσματική επιλογή για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου και του βήχα:

Το θυμάρι με ισχυρή αντισηπτική δράση μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην προστασία του λαιμού, ενώ το φασκόμηλο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση από τον βήχα και τη ρινική συμφόρηση.Επίσης, το φασκόμηλο, καθώς και τα ισλανδικά βρύα και το πεύκο είναι βότανα γνωστά για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Τα ισλανδικά βρύα έχουν χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων όπως το κρυολόγημα και το άσθμα.

Επιπλέον, το τίλιο, ο γλυκάνισος και ο μάραθος ανέκαθεν αποτελούσαν βασική επιλογή αφεψήματος για τον περιορισμό του αντανακλαστικού του βήχα. Και τα τρία βότανα συνδυάζουν αποχρεμπτικές, χαλαρωτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα την καταπράυνση από τον ξηρό και τον ήπιο παραγωγικό βήχα.  Επιπρόσθετα, ο σαμπούκος φέρεται να βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Τέλος, η σύνθεση του Propol Care με βιταμίνη C και ψευδάργυρο, τα οποία έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και σε συνδυασμό με τον βασιλικό πολτό τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλουν στη γρήγορη ανάρρωση.

You may also like