Μια πρωτοποριακή αίσθηση ντους από τα Idealrain

Σε ποιόν δεν αρέσει ένα αναζωογονητικό ντους το πρωί ή και το βράδυ πριν τον ύπνο για να φύγει η κούραση της ημέρας; Έχουμε γράψει στο παρελθόν για τα οφέλη στην υγεία μας, αλλά και στη ψυχολογία μας και πόσο περισσότερο όταν γίνεται κάτω από τις ιδανικές συνθήκες;

Η Ideal Standard, ο κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών λύσεων μπάνιου, επέκτεινε τη σειρά προϊόντων Idealrain λανσάροντας στην αγορά δύο νέες σειρές συστημάτων ντους. Τα Idealrain Evo και Idealrain Evo Jet παρέχουν έναν τέλειο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, εντυπωσιακής σχεδίασης και μοναδικής εμπειρίας ντους. Αποτελούν ιδανικές προτάσεις για κάθε καταναλωτή, αρχιτέκτονα, μηχανικό και διακοσμητή που έχει στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαμόρφωσης χώρων μπάνιου, για κατοικίες ή ξενοδοχειακές μονάδες.

Ευέλικτη, ανθεκτική σχεδίαση

Με μια επιλογή μοντέρνων στιλ και πρωτοποριακών λειτουργιών, τα προϊόντα Evo και Evo Jet διευρύνουν τις δυνατότητες εναλλακτικών επιλογών στην ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων Idealrain της Ideal Standard.

Διαθέσιμα σε δύο σχέδια, τόσο με το κλασικό στρογγυλό σχήμα όσο και με το νέο, σοφιστικέ ρομβοειδές σχήμα και με τρεις ρυθμίσεις λειτουργίας ψεκασμού, τα καινούρια μοντέλα προσφέρουν μια ευρύτερη ποικιλία τηλεφώνων ντους με στυλ. Σε αυτά περιλαμβάνεται το τηλέφωνο ντους 110 mm για το μοντέλο Evo και το τηλέφωνο ντους 125 mm για το μοντέλο Evo Jet.

Η σειρά προϊόντων Idealrain είναι ευέλικτη. Είναι ένα ολοκληρωμένο σετ εξοπλισμού ντους με ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμόρφωσης που βασίζεται στο συνδυασμό τηλεφώνων ντους με μια ποικιλία συρόμενων βεργών, κεφαλών και συστημάτων ντους, με σκοπό τη δημιουργία μιας μοντέρνας διαρρύθμισης ντους με ένα εκλεπτυσμένο προφίλ.

Τα ευέλικτα μοντέλα Idealrain είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, γεγονός που τους επιτρέπει να αντεπεξέρχονται με επιτυχία στις προκλήσεις της συχνής καθημερινής χρήσης και τα καθιστά ιδανικά για έργα τόσο σε ξενοδοχεία ή εμπορικά κτίρια, όσο και σε κατοικίες. Τα μεγάλα τηλέφωνα ντους της σειράς παρέχουν εγγυημένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης, με τα ακροφύσια διατεταγμένα μέχρι τα άκρα της κεφαλής ψεκασμού, για πλούσιο καταιονισμό, ενώ χάρις στην τεχνολογία Cool Body, το εξωτερικό παραμένει κρύο για την αποφυγή εγκαύματος.

Όλα τα προσαρτήματα και τα συνδετικά εξαρτήματα της σειράς Idealrain είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα ντους υποβάλλονται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η μεγάλη διάρκεια ζωής τους ακόμα και στην πιο απαιτητική χρήση, ενώ συνοδεύονται, επίσης, από την επιπλέον ασφάλεια μιας πενταετούς εγγύησης. Τέλος, οι συρόμενες βέργες και τα στηρίγματα τοίχου της σειράς Idealrain κατασκευάζονται από μέταλλο υψηλής ποιότητας, γεγονός που τα καθιστά εύκολα στην προσαρμογή και ικανά να αντέχουν μεγαλύτερο βάρος σε σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα.

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ντους

Η εκτεταμένη γκάμα προϊόντων Idealrain εξασφαλίζει μια μοναδική, απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία ντους, με μια σειρά νέων ρυθμίσεων λειτουργίας ψεκασμού, οι οποίες μπορούν να επιλεγούν με το πάτημα ενός και μόνο εργονομικού κουμπιού που ονομάζεται «Navigo».

Εκτός από τις ήδη υπάρχουσες λειτουργίες «βροχής» και «μασάζ», το μοντέλο Evo διαθέτει επίσης, μια λειτουργία ψεκασμού νερού «βροχής σε συνδυασμό με αέρα», κατά την οποία αναρροφάται αέρας και αναμιγνύεται με το νερό, προσφέροντας έτσι μια απαλή, μοναδική εμπειρία ντους. Παράλληλα, η αποκλειστική λειτουργία ψεκασμού «Drop Jet» της Ideal Standard, η οποία διατίθεται ειδικά και μόνο στα προϊόντα της γκάμας Evo Jet, προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση ντους με μια αίσθηση ντους με πλούσια έντονη ροή για πλήρη αναζωογόνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
3 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ… ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ!

You may also like