Νέα Σάλτσα ντομάτας για λαδερά Μπάρμπα Στάθης!

Οι ελληνικές οικογένειες όσον αφορά στην κουζίνα τους είναι παραδοσιακές … ειδικά σε σχέση με τα όσπρια, λαχανικά που χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τα πιο νόστιμα πιάτα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Και κάποιες εταιρείες δεν λείπουν από κανένα σπίτι. Έτσι και ο  “Μπάρμπα Στάθης” γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες μας, φέρνει στην ελληνική αγορά και στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας ένα ακόμα μοναδικό προϊόν: Τη σάλτσα ντομάτας για λαδερά Μπάρμπα Στάθης!

Με μισό και πλέον αιώνα παρουσίας, στο καλάθι της νοικοκυράς, με βαθιά γνώση της κατηγορίας των λαχανικών αλλά και  εξειδίκευση  στο κομμάτι των συνταγών με λαχανικά και ιδιαίτερα των λαδερών, δόθηκε η έμπνευση για να γεννηθεί η νέα σάλτσα ντομάτας για λαδερά!

Σάλτσα ντομάτας με κρεμμύδι, καρότο, βασιλικό, δάφνη και πιπέρι είναι η συνταγή που θα απογειώσει τα λαδερά σας!

Η πλούσια και βελούδινη υφή της προσφέρει μια φίνα πινελιά στο μαγείρεμα σας, χαρίζοντας στα φαγητά την αγαπημένη, μεστή γεύση και το άρωμα της σπιτικής ντομάτας. Φτιάχνεται από 100% ελληνικές, καλοκαιρινές ντομάτες εξασφαλίζοντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα και κυκλοφορεί σε συσκευασία 370γρ., απαραίτητη  ποσότητα για 1kgλαδερού.

Εμείς, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, το χρησιμοποιήσαμε για να μαγειρέψουμε αρακά (φυσικά και αυτός ήταν “Μπάρμπα Στάθης”) και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικά γευστικό. Παρά το γεγονός ότι έχουμε τις δικές μας ντομάτες, ομολογώ ότι η νέα σάλτσα για λαδερά, αποτελεί, πλέον -κατά τη γνώμη μου- ιδανική πρόταση και λύση για τα “μαγειρέματα” του χειμώνα!

Extra tip:  Δοκιμάστε τη με ζυμαρικά, πίτσα ή ακόμα και όσπρια ή κοκκινιστά!

Μπορείτε να τη βρείτε στα ράφια των supermarkets και να μας στείλετε τις δικές σας συνταγές!

Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό!

 

You may also like