Οι καλύτερες μπλε μάσκαρα της αγοράς

Η μπλε μάσκαρα βρίσκεται στις δόξες της, για μια ακόμη φορά, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους makeup artists αλλά και τα κορυφαιότερα makeup brands. Είναι πάντα ένα τέχνασμα για να δώσουμε έμφαση και ένταση στα μάτια, χωρίς ωστόσο να παιδευτούμε πολύ όταν βαριόμαστε ή απλώς δεν προλαβαίνουμε (σας θυμίζει μήπως κάτι;).

Αν είστε πρωτάρες και σας τρομάζει αυτή η έντονη αλλαγή, εμείς σας λέμε να το τολμήσετε. Γιατί η μπλε μάσκαρα είναι σαν το κόκκινο κραγιόν. Ταιριάζει σε όλους, αρκεί να βρει κανείς την σωστή απόχρωση για εκείνον. Βάλτε λίγο μπλε στην καθημερινή σας ρουτίνα και δείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες μπλε μάσκαρα της αγοράς που σας προτείνουμε.

1. Η πρώτη μάσκαρα Dior ανόρθωσης βλεφαρίδων. Εμπλουτισμένη με μια μοναδική σύνθεση ανόρθωσης, η Diorshow Iconic σμιλεύει τέλεια, τεντώνει και εντείνει την καμπύλη της βλεφαρίδας χαρίζοντας άψογο κράτημα και εξαιρετική ευκρίνεια.

2. Η ελαφριά σύνθεση τη M·A·C προσθέτει πυκνό όγκο, επιμηκύνει το μήκος και δημιουργεί καμπύλη ενώ περιποιείται για απαλότητα και ευελιξία. Η άκρη του πινέλου επιτρέπει ακρίβεια τονίζοντας τις κάτω βλεφαρίδες και τις μικρές τρίχες στις γωνίες του ματιού.

3. Η μάσκαρα Blue Hypnotic Hypnôse σας προσφέρει τέλειο έλεγχο της έντασης σε μια νέα πολυτελή συσκευασία. Δημιουργείστε ένα look τόσο τολμηρό ή φυσικό όσο επιθυμείτε με κάθε στρώση. Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και όσους φορούν φακούς επαφής.

4. H Υves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture χαρίζει πλούσιο όγκο, έντονες καμπύλες και εκρηκτικό, ζωηρό χρώμα από την βάση μέχρι και την άκρη των βλεφαρίδων. Η Υves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture αποτελεί το νέο απαραίτητο αξεσουάρ για τα μάτια σας.

5. Μία μάσκαρα για όγκο προστίθεται στη συλλογή της SEPHORA COLLECTION, για βλεφαρίδες που τραβούν τα βλέμματα! Αναζητάτε μια μάσκαρα με χρώματα έντονα, σχεδόν ηλεκτρικά; Τολμήστε να φορέσετε την VOLUME ON μάσκαρα, για έντονες βλεφαρίδες που ακτινοβολούν χρώμα!

You may also like