Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Είναι γεγονός! Ήρθε η στιγμή να μπούμε και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες, να πάρουμε το pop corn και το αναψυκτικό μας και να παρακολουθήσουμε όλες τις νέες ταινίες, πάντα με ασφάλεια. Η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα μετά την καραντίνα λοιπόν ξεκινά δυναμικά με την ταινία ‘’Ένας υπέροχος άνθρωπος’’, η οποία βασίζεται στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod, με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Επίσης η κομεντί ‘’Ταξίδι στην Ελλάδα’’, θα σου χαρίσει ανέμελες και χαρούμενες στιγμές από το περιπετειώδες δίδυμο των ηθοποιών Rob Brydon και  Steve Coogan ενώ θα ταξιδέψεις μαζί τους στην πανέμορφη μας Ελλάδα! Καλή ‘’πρώτη’’ θέαση λοιπόν και καλή μας επιστροφή!

Ένας υπέροχος γείτονας (A Beautiful Day in the Neighborhood)

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία: Marielle Heller

Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό, βασισμένη στην αληθινή φιλία μεταξύ του Fred Rogers και του δημοσιογράφου Tom Junod.

(Tom Hanks, Matthew Rhys ,Susan Kelechi Watson, Chris Cooper ).

Ταξίδι στην Ελλάδα (The trip to Greece )

Είδος ταινίας: ΚΟMENTI

Σκηνοθεσία:  Μάϊκλ Γουίντερμποτομ

Οι ηθοποιοί Rob Brydon και ο Steve Coogan συνεχίζουν τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στην Ελλάδα. Ένα ολοκαίνουργιο THE TRIP έχει αρχίσει να γυρίζεται. Στο επόμενο σίκουελ, το περιπετειώδες δίδυμο έρχεται στην Ελλάδα! Οι οπαδοί της σειράς “The Trip” του Μάικλ Γουίντερμποτομ μπορούν να αρχίσουν να πανηγυρίζουν, καθώς ο Rob Brydon και ο Steve Coogan ετοιμάζουν το τέταρτο  sequel του ολοένα και πιο δημοφιλούς κωμικού franchise. Στις 16 Ιανουαρίου, ο Brydon μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία του με τον Κούγκαν, κάνοντας λόγο για την επανένωσή τους. Στη λεζάντα γράφει, «Γεύμα με ένα φίλο, για να συζητήσουμε την ταινία ‘The TripTo Greece’».

(Rob Brydon, Steve Coogan, Michael Towns, Marta Barrio)


Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village.

You may also like