Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Στα Village, αυτήν την εβδομάδα, θα δούμε μια περιπέτεια φαντασίας που μας ταξιδεύει στις απαρχές της ιστορίας του μυθικού King Kong, με πρωταγωνιστές τον Tom Hiddleston και τη Brie Larson. Η δική μας ψήφος, όμως, πάει στο ενδιαφέρον πολιτικό θρίλερ «Η Συνωμοσία της Σκιάς» και τον σκοτεινό κόσμο των μυστικών υπηρεσιών.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ –Η Συνωμοσία της Σκιάς (La Mécanique De L’Ombre)
Είδος ταινίας: Πολιτικό Θρίλερ
Ηθοποιοί: François Cluzet, Denis Podalydès, Sami Bouajila, Simon Abkarian, Alba Rohrwacher
Δύο χρόνια μετά από μία υπερκόπωση, ο Ντιβάλ είναι ακόμα άνεργος. Όταν ένας αινιγματικός άνδρας επικοινωνεί μαζί του, θα του προσφέρει μία απλή, αλλά καλοπληρωμένη δουλειά: να απομαγνητοφωνεί τηλεφωνικές συνομιλίες από «κοριό». Καθαρά λόγω οικονομικών κινήτρων, ο Ντιβάλ συμφωνεί χωρίς να εξετάσει την πραγματική ταυτότητα της επιχείρησης. Ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος στην «καρδιά» μίας πολιτικής συνωμοσίας, και αντιμέτωπος με τους βίαιους μηχανισμούς του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών.

Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου (Kong: SkullIsland) / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman
H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like