Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ο Keanu Reeves επιστρέφει στα κινηματογραφικά δρώμενα με τη δραματική περιπέτεια «Έρωτας στη Σιβηρία». Νέοι εθνάρχες της Αμερικής δοκιμάζουν μία εγκληματική κοινωνιολογική θεωρία στο θρίλερ «Κάθαρση: Η Αρχή». Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας» ετοιμάζεται να διασκεδάσει τα παιδιά.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Έρωτας στη Σιβηρία (Siberia)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Boris Gulyarin, Ashley St. George, Veronica Ferres, Pasha D. Lychnikoff, Vladimir Shklyar
Ο Λούκας (Keanu Reeves), ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει 12 σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει την Κάτια (Άνα Ουλάρου), μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ τη οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

Κάθαρση: Η Αρχή (The First Purge)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Y’Ian Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Mugga, Patch Darragh, Marisa Tomei, Luna Lauren Velez
Πίσω από κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Την επόμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, παρακολουθήστε πώς ξεκίνησε το ετήσιο 12ωρο πλήρους ανομίας της χώρας μας. Καλωσορίσατε στο κίνημα που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα, Κάθαρση: Η Αρχή. Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα ξεχυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.

Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας (Charming) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Καϊκής, Βάσια Λακουμέντα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Στεφανία Φιλιάδη, Μαρία Ζερβού, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Στέφανος Κοσμίδης, ΈβελυνΑσουάντ
Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like