Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

Δύο περιπέτειες που κόβουν την ανάσα , μία ρομαντική κομεντί, για τους πιο συναισθηματικούς θεατές και μία ελληνική ταινία, για τους λάτρεις του εγχώριου εμπορικού κινηματογράφου είναι στο πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα. Δείτε τα τρέιλερ, διαβάστε την υπόθεση και η επιλογή είναι δική σας!

10455642_10152992637696955_8455794235755797469_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Η Αρπαγή 3 (Taken 3)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Maggie Grace, Dougray Scott, Don Bruno

O Λίαμ Νίσον επιστρέφει στον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιν Μιλς. Η προσπάθεια του για επανένωση με την πρώην σύζυγό του διεκόπη βίαια, μετά τη δολοφονία της. Γεμάτος οργή και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία πια για αυτόν- την κόρη του.

Blackhat (Blackhat)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang, William Mapother, John Ortiz

Ένας χάκερ, ο Νίκολας Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, δέχεται μια πρόταση προσωρινής απελευθέρωσής του, υπό τον όρο να συνεργαστεί με την κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος που απειλεί με όλεθρο Αμερικανούς, Κινέζους και ολόκληρο τον κόσμο. Ο Χάθαγουεϊ συμφωνεί να βοηθήσει την κατάσταση, εφόσον δεχθούν να μειωθεί η ποινή του, αλλά θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε.

Πάρτο απ’ την αρχή (Bagin Again)
Είδος ταινίας: Ρομαντική Κομεντί

Ηθοποιοί: Keira Knightley, Mark Ruffalo, James Corden, Adam Levine, Hailee Steinfeld

Ερωτευμένοι από το κολέγιο, ο Ντέιβ (Άνταμ Λιβάιν) και η Γκρέτα (Κίρα Νάιτλι) γράφουν μουσική και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη. Εκεί, ο Ντέιβ κλείνει μια σημαντική συμφωνία με μεγάλη δισκογραφική εταιρία. Σύντομα, η επιτυχία και η δόξα εμφανίζονται και παρασυρμένος, ο Ντέιβ εγκαταλείπει την αγαπημένη του. Η ζωή της Γκρέτα όμως, θα αλλάξει θετικά, όταν θα συναντήσει τυχαία τον Νταν (Μαρκ Ράφαλο), έναν έκπτωτο δισκογραφικό παραγωγό. Εκείνος, βλέπει στο πρόσωπο της μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια κι έτσι, η συνεργασία τους θα φέρει μια καινούρια αρχή στις ζωές τους…

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας
Είδος ταινίας: Κωμωδία

Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Παλατζίδης, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κατερίνα Γερονικολού, Ορφέας Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπίωτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία. Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like