Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Νατάσσα Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

11830335_10153458677296955_1006667341_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Άρωμα Ελευθερίας (Rosewater)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Gael García Bernal, Kim Bodnia, Dimitri Leonidas, Haluk Bilginer
2009, OJason Stewart, πρώην ρεπόρτερ του Daily Show, κάνει μια σατιρική συνέντευξη με τον Maziar Bahari την παραμονή των εκλογών στο Ιράν. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής αστειευόμενος, αποκαλεί τον καλεσμένο του κατάσκοπο. Κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων που ξέσπασαν στους δρόμους εξαιτίας της νοθείας των αποτελεσμάτων και τις οποίες ο Bahari μαγνητοσκόπησε, οι ιρανικές αρχές τον συνέλαβαν με την κατηγορία της κατασκοπείας. Βασική απόδειξη της ενοχής του θεωρήθηκε η συνέντευξη στο Daily Show. Για τις επόμενες 118 μέρες, ο Bahari βασανίστηκε και ανακρίθηκε από έναν αστυνομικό με το κωδικό όνομα Rosewater.

Fantastic Four
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell, Toby Kebbell
Το «FantasticFour» είναι η νέα φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης και πιο παλιάς υπερ-ηρωικής ομάδας της Marvel. Πρωταγωνιστές της τέσσερις νεαροί που μεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν, ένα περιβάλλον στο οποίο τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα και οι FantasticFour πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους και να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην σύμμαχό τους, που είναι πλέον εχθρός.

Love & Mercy
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Elizabeth Banks, John Cusack, Paul Dano, Paul Giamatti, Kenny Wormald
Η μετεωρική άνοδος, η εντυπωσιακή πτώση και η ανάκαμψη του πρωτοπόρου ηγέτη των BeachBoys και θρυλικού ποπ σταρ, Μπράιαν Ουίλσον. Το συγκινητικό, μα και ειλικρινές, αυτό βιογραφικό πορτρέτο αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία της βασανισμένης ιδιοφυΐας πίσω από τις ηλιόλουστες μελωδίες των BeachBoys. Ο Πολ Ντέινο («ThereWillBeBlood») και ο Τζον Κιούζακ («High Fidelity», «BeingJohnMalkovich») υποδύονται τον Ουίλσον σε διάφορες περιόδους της ζωής του και τίποτα δεν μένει κρυφό, καθώς η ταινία μάς παρουσιάζει τα μυστικά ενός σύγχρονου Μότσαρτ όσο εκείνος θριαμβεύει ενάντια στην ψυχική ασθένεια και τους εθισμούς, για να αναδειχθεί ένας από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς του.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like