Ο έρωτας γιορτάζει στο Life Gallery Athens

O πιο ερωτικός μήνας του χρόνου έφτασε και το 5 αστέρων design hotel Life Gallery Athens υποδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο με απόλυτα ρομαντική διάθεση.

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, φωλιασμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην Εκάλη, το Life Gallery Athens, μέλος της bluegr Hotels & Resorts προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και πολυτέλειας και συνθέτει το ιδανικό “σκηνικό” για τη γιορτή των ερωτευμένων. Ένα καλαίσθητο περιβάλλον με δωμάτια που χαρακτηρίζονται από την κομψή αισθητική τους, φιλόξενους χώρους με ιδιαίτερες αναφορές στην Τέχνη και high-end προσωποποιημένες υπηρεσίες που εγγυώνται μια ονειρεμένη απόδραση για δύο.

Aπολαύστε μια ρομαντική βραδιά με το άλλο σας μισό και ζήστε ασύγκριτες στιγμές  με τη φροντίδα του Life Gallery athens. Κάντε κράτηση σε κάποιο από τα κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου και περάστε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσάς και το ταίρι σας. Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας στο Ananea Wellness by Orloff Experts, έναν ναό ομορφιάς και ευεξίας και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης με μια συνεδρία sauna και hammam. Και φυσικά μιας και ο “έρωτας περνάει από το στομάχι”, από μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα υπέροχο δείπνο για δύο στο Kool Life Restaurant.

Η αρχή γίνεται με μια δροσερή σαλάτα ρόκας με σορμπέ λάιμ και σάλτσα φράουλας και ένα πλούσιο ριζότο φρέσκων θαλασσινών με μύδια, χτένια και κουρκουμά και η συνέχεια γράφεται με ένα Black Angus rib eye με σάλτσα κόκκινου πιπεριού, πατάτες country και καραμελωμένα κρεμμύδια ή ένα κοτόπουλο φιλέτο με μιλφέιγ λαχανικών και πουρέ γλυκοπατάτας. Ο επίλογος έρχεται με ένα επιδόρπιο – πειρασμό, μια καρδιά σοκολάτας με φρούτα του δάσους που θα σας αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση από ένα ξεχωριστό δείπνο για δύο.

Κάντε δώρο μια ρομαντική απόδραση σε εσάς και το ταίρι σας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Life Gallery athens, είτε απολαμβάνοντας μια  ξεχωριστή βραδιά στα βόρεια προάστια είτε παρατείνοντας τη διαμονή σας σε ένα long weekend.

Πακέτο διαμονής | Κόστος από  €270/ζευγάρι*

  • Πλούσιο πρωινό σε μπούφε με χειροποίητα αρτοποιήματα και κρουασάν, ποικιλία αλλαντικών και τυριών, αυγά, μπέικον, γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, δημητριακά και πολλές ακόμα επιλογές
  • Ειδικό καλωσόρισμα σε οποιοδήποτε τύπο δωματίου
  • Δωρεάν χρήση sauna & hammam (κατόπιν ραντεβού)
  • Δωρεάν parking
  • Wi-fi σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους
  • Μini bar
  • Late check-out μέχρι τις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Ρομαντικό δείπνο με το ειδικά διαμορφωμένο Valentine’s Day Menu
  • Δωρεάν ακύρωση έως και 2 ημέρες νωρίτερα της άφιξης
  • Όλους τους σχετικούς φόρους εκτός του φόρου διαμονής

* Ισχύει για 1 διανυκτέρευση την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου αλλά και για διανυκτερεύσεις μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Δείπνο Αγίου Βαλεντίνου €65/ άτομο

Life Gallery athens, Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη, www.lifegallery.gr

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στα  211 1067400 και  [email protected]

You may also like