Τι να περιμένουν τα ζώδια από την Πανσέληνο της 5ης Μαρτίου;, από τη Χρ. Θεοχάρη

pisces-fullmoonΗ Πανσέληνος του μήνα, ένα πολύ όμορφο φεγγάρι, σχηματίζεται στις 5 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτή τη περίοδο θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα σε θέματα που αφορούν τον άξονα αυτό, όπως είναι τα εργασιακά, ο τομέας της Υγείας, αλλά και η καθημερινότητα με τις απαιτήσεις της. Δεν αποκλείονται αλλαγές και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ή νέες ερωτικές ιστορίες με πολύ συναίσθημα, ενώ τα ζώδια που ευνοούνται από την Πανσέληνο αυτή είναι εκείνα της Γης (Αιγόκεροι, Ταύροι Παρθένοι) και του Νερού (Ιχθείς, Καρκίνοι, Σκορπιοί) του δεύτερου και τρίτου δεκαημερου. Το συναίσθημα, το όραμα, η διαίσθηση και η φαντασία συνδυάζονται σοφά με την πρακτικότητα, την επαγγελματική πρόοδο και ευσυνειδησία.

Το μήνυμα αυτής της περίπλοκης Πανσελήνου είναι: Είναι σοφό να ενεργούμε με σύνεση, έστω και αν τα όνειρά μας θα συνεχίσουν να τρέχουν με χίλια ​​…

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την Πανσέληνο διαβάζοντας το ζώδιο (και τον ωροσκόπο σας) παρακάτω

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στον 6ο οίκο σας, της καθημερινότητας και της λεπτομέρειας καθιστά σχεδόν αδύνατο να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα. Αισθάνεστε ανήσυχοι μιας και είναι λες κι οι φακοί στα γυαλιά σας να αλλάζουν συνέχεια, έτσι γίνεται πολύ δύσκολο το να εμπιστευτείτε την όρασή σας ή να δείτε ξεκάθαρα το δάσος κι όχι το δέντρο. Αντί να ξέρετε λίγο για όλα, θα είστε καλύτερα αν κατανοήσετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη εργασία που πρέπει να κάνετε. Προσοχή στην υγεία σας και σε χαζά μικρο-ατυχήματα.

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε σαν ένα μικρό παιδί, που ανυπομονεί να παίξει ή να κάνει κοπάνα μια και η Πανσέληνος την Παρθένο φωτίζει τον 5ο οίκο σας, του παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα κάτι από μια νέα και ασυνήθιστη σκοπιά, και δεν φοβάστε τις νέες εμπειρίες στον έρωτα ή στο φλερτ. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένετε, δεν θα έχετε μετανιώσει για ό,τι έχετε πει ή κάνει αυτή την περίοδο. Θυμηθείτε, η άγνοια δεν είναι ευτυχία, άρα κυνηγήστε την αλήθεια-δεν έχει σημασία πού οδηγεί.

Δίδυμοι

Μπορείτε να επωφεληθείτε από λίγο απροσδόκητο αλλά και δημιουργικό άγχος καθώς η Πανσέληνος στην Παρθένο,στο 4ο σπίτι σας, αυτό  του Συναισθήματος φέρνει στην επιφάνεια συγκρούσεις με οικογένεια και συγγενείς.Ωστόσο, αυτό το προσωπικό σας δίλημμα, σας παρακινεί να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση. Είστε σε μια διασταύρωση και πρέπει να επιλέξετε έναν μόνο δρόμο.. Έχετε αρκετές πληροφορίες στη διάθεσή σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για το καλό όλων.

???????????????????????????????????????????????????Καρκίνος

Θέλετε σίγουρα οι άλλοι να είναι τόσο υπεύθυνοι όσο εσείς, αλλά δεν είστε σε θέση να τους κρίνετε. Η κρίσιμη αυτή Πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει το 3ο σπίτι σας της επικοινωνίας, σας προκαλεί να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας με τους στενότερους φίλους σας ή με τον κύκλο σας γενικότερα. Ωστόσο, μια ειλικρινής συζήτηση θα σας έδειχνε  ότι είστε στον πειρασμό να φύγετε μακριά από τις υποχρεώσεις σας μια και σκέφτεστε περισσότερο τον εαυτό σας από οποιονδήποτε άλλον. Προσοχή σε ό,τι λέτε και ό,τι κάνετε αυτή την περίοδο, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο τονίζει τον 2ο οίκο σου των υλικών αξιών, δοκιμάζοντας τις αξίες σας αφού σας φέρνει αντιμέτωπους με αβεβαιότητα και σύγχυση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να περιστρέφεστε σε κύκλους επειδή υπάρχουν κρυφές επιρροές που αποσταθεροποιούν το μικρό- περιβάλλον σας. Ωστόσο, δεν έχετε κανέναν να πολεμήσετε, αλλά καλό είναι να είστε σε θέση να δείτε τον εχθρό σας ή να βρείτε την πηγή του προβλήματος. Μην προσπαθήσετε να ελέγξετε κάτι που είναι πέρα ​​από τις τρέχουσες δυνατότητές σας. Φροντίστε το σώμα σας και τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο,γιατί μπορεί να προκύψουν απώλειες ενεργειακές.

Παρθένος

Τα συναισθήματά σας είναι σε μεγάλη έξαρση, μια και η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αυξάνει την συναισθηματική ευαισθησία σας-άρα δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλετε να είστε ορθολογιστές. Οι διαθέσεις σας δεν είναι πολύ σταθερές, ειδικά εάν προσπαθείτε να οικοδομήσετε μια σχέση με λάθος τρόπο. Μολονότι οι όποιες αλλαγές δεν θα είναι κατ ‘ανάγκην μακράς διαρκείας, θα ήταν καλύτερο να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάτι που καταρρέει όπως μια σχέση ή μια συνεργασία. Δείξτε σθένος και αφοσίωση στο σκοπό σας, εστιάζοντας σε ό, τι πρέπει να φτιαχτεί,αγνοώντας τα υπόλοιπα.

Ζυγός

Μην ανησυχείτε αν η παρουσία της Πανσελήνου στην Παρθένο που πέφτει στον 12ο οίκο της φαντασίας και των ονείρων σας σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χωρέσετε στα «κουτάκια» που κάποιος έχει φτιάξει για εσάς. Τα συναισθήματά σας δεν θα μπορούσαν να είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων, δημιουργώντας τόσο ακραίο ενθουσιασμό όσο και βαθιά απογοήτευση. Η αντισυμβατική ενέργεια σας τελικά θα επανέλθει στα φυσιολογικά της όρια, αλλά αρκετές μέρες μετά την Πανσέληνο-τότε θα επιστρέψετε στην κανονική ρουτίνα σας και θα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ, συνεχίστε το ταξίδια στα όνειρα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα και προσοχή στις καταχρήσεις!

2921883-illustration-of-scorpio-zodiac-sign-as-a-beautiful-girlΣκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο λάμπει στο 11ο σπίτι των μακροπρόθεσμων στόχων σας, ενεργοποιώντας τα όνειρα του μέλλοντος και σκέψεις για ταξίδια σε μακρινές χώρες. Οι φίλοι σας μπορούν να αμφισβητήσουν τις πράξεις σας αν κλείσετε τα μάτια σας και αποφύγετε μια συνομιλία. Σε αντίθεση με τη συμπεριφορά σας,δεν θέλετε απλώς να ξεφύγετε- μάλλον, σκέφτεστε κάτι πολύ δημιουργικό. Αλλά ακόμα και αν παρασύρεστε από τη φαντασία σας, μπορείτε να γίνεται όσο πιο πρακτικοί/ες μπορείτε και να θέσετε στόχους, αυτή τη φορά θα τους υλοποιήσετε.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι, καθώς προσπαθείτε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και της φιλοσοφική προσέγγισης της ζωής σας. Η υπερ-αναλυτική Πανσέληνος στην Παρθένο, φωτίζει το 10ο οίκο της καριέρας σας, που προσωρινά θα γίνει πολύ απαιτητική. Θα πρέπει να παραμερίσετε τα προσωπικά σας συναισθήματα. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι μια φάση όλα-ή-τίποτα. Συνειδητά αν αναγνωρίσετε την εσωτερική σας διεργασία,αυτό σας δίνει το«κλειδί» που σας βοηθά να βγείτε από την όποια εξωτερική αναταραχή. Η ηρεμία ξεκινάει από το σπίτι.

Αιγόκερως

Δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση το να κρατήσετε τους στόχους σας εκεί που πρέπει, ενώ η περιοριστική αυτή Πανσέληνος στην Παρθένο, λάμπει στον 9ο οίκο σας των μεγάλων ιδεών και των ταξιδιών. Η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να γίνει ξαφνικά μεγάλη ανησυχία σας αφού ένα τωρινό σχέδιο μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό από τις προσδοκίες σας. Ο ρόλος σας στην δουλειά αλλάζει, αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάρει κλίση από τη μορφή. Οι ριζικές αντιδράσεις δεν θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Το μάθημα; Καλό είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να συνεχίσουμε το δρόμο μας.

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε υπαρξιακά ερωτήματα σχετικά με την πραγματικότητα, καθώς η Πανσέληνος στην Παρθένο βάζει φωτιά στον 8ο οίκο σας, της εσωτερικής μεταμόρφωσης. Μια τρέχουσα σχέση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη ή η δυναμική της να μετατοπιστεί ξαφνικά. Οι βαθιές αλλαγές καθιστούν σχεδόν αδύνατο να καταλάβετε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Ωστόσο, η αβεβαιότητα αυτή δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας αδυναμίας εκ μέρους σας. Αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για περίπου μια εβδομάδα μέχρι να αποκατασταθεί η διαύγειά σας. Εν τω μεταξύ, κάντε το ένα μικρό βήμα μετά το άλλο. Θα έχετε μικρά κέρδη τώρα που θα σας ωθήσουν προς την επιτυχία, αλλά κι έκτακτα έξοδα.

Ιχθείς

Ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις φαίνονται σαν ένα αίνιγμα, ενώ ο τελειομανής Παρθένος λάμπει στην Πανσέληνοαυτή, στον 7ο οίκο των σχέσεών σας. Ένας στενός φίλος ή συνεργάτης θα μπορούσε ξαφνικά να γίνει πολύ απαιτητικός ή και επικριτικός όσον αφορά τη δουλειά σας, ή ακόμη και η πιο light αλληλεπίδραση θα μπορούσε να φανεί συναισθηματικά συντριπτική για σας. Ευτυχώς, ξέρετε να υποχωρείτε και να αφήνετε στη φαντασία σας τον πολυπόθητο χώρο για να αναπνεύσει-είναι θέμα επιβίωσης και ψυχικής ηρεμίας για σας! Παραδόξως, η φροντίδα του εαυτού σας βαθαίνει και μαζί της και η συμπόνια και το “νοιάξιμο” για τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like