Παρουσίαση της καινοτόμας πλατφόρμας Brainy στο Ecali Club

Όπως γνωρίζετε ήδη ως The K-magazine είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και στην σωστή εξέλιξή τους.  Άρα η παρουσίαση μίας εκπαιδευτικής πλατφόρμας όπως η Brainy που πραγματοποιήθηκε με ένα “βιωματικό”cocktail στο Ecali club, δεν θα μπορούσε να μην μας απασχολήσει.

Πρόκειται τη νέα, σύγχρονη προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης και της μάθησης, που προκάλεσε το ενδιαφέρον γονέων, εκπαιδευτικών, δημοσιογράφων και όλων όσων την παρακολούθησαν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μία διαδραστική, αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας, των δυνατοτήτων και των επιλογών που προσφέρει στους μαθητές.

Τι είναι λοιπόν η  Brainy :
Με όχημα την τεχνολογία του 21ου αιώνα, η πλατφόρμα αναπτύσσεται σε 3 βασικούς άξονες:

Τα brainy Videos σχεδιασμένα από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς της επιστημονικής ομάδας του brainy, βασισμένα σε διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης, αυξάνουν εκθετικά την δυνατότητα αφομοίωσης και κατανόησης. Η σχολική ύλη των βασικών μαθημάτων του Γυμνασίου,έννοιες πολύπλοκες και δυσνόητες στα παιδιά, παίρνουν ζωή, κίνηση και χρώμα, αποκτούν ενδιαφέρον και διατηρούν την προσοχή και την συγκέντρωση.

Τα Online Ιδιαίτερα μαθήματα καταργούν τα σύνορα και τους γεωγραφικούς περιορισμούς δίνοντας τη δυνατότητα να ενωθούν ψηφιακά, τα παιδιά, σε οποίο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Παράλληλα έχουν την δυνατότητα καταγραφής και αναπαραγωγής κάθε προηγούμενου μαθήματος, ενώ το αυτοματοποιημένο σύστημα σχηματισμού ολιγομελώνgroups, μειώνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

To brainy World είναι ένα online forum για μαθητές και γονείς, με στόχο τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινότητας για την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και πληροφοριών.
Συνολικά και οι 3 άξονες brainy, δημιουργούν ένα περιβάλλον ολοκληρωμένης γνώσης,απόλυτα εξατομικευμένο σε κάθε παιδί.

Για περισσότερες πληροφορίες:[email protected].

 

(Κεντρική φωτογραφία: Όλινγκα Βαρβιτσιώτη, Μαργαρίτα Αθανασίου(CEO & Co-Founder brainy), Ann Renee Stathis, Ρούλα Σιδεράκη Λινάτσα)

You may also like