Πρόταση για βιβλίο : “Eat, Pray, Love”

… η ζωή περιμένει να την απολαύσεις! Ένα moto ζωής που είναι ευκαιρία να ασπαστούμε… Ένα βιβλίο (και στη συνέχεια η ταινία με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts) που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, προκειμένου να μάθουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή και να δημιουργούμε τις δικές μας ευκαιρίες!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Στα τριάντα της η Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ είχε όλα όσα υποτίθεται ότι θέλει μια σύγχρονη γυναίκα: σύζυγο, σπίτι στην εξοχή, επιτυχημένη καριέρα. Όμως αντί να νιώθει ευτυχισμένη και ικανοποιημένη, βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και πανικό. Η ζωή της ήταν κενή. Η συγγραφέας εξιστορεί πώς άφησε πίσω όλες αυτές τις επίπλαστες ενδείξεις ευτυχίας με σκοπό να ταξιδέψει για να ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό.

Ένα συναρπαστικό και γοητευτικό ταξίδι με φόντο τρεις διαφορετικούς πολιτισμούς: ανεμελιά και απόλαυση της στιγμής στην Ιταλία, αφοσίωση στην Ινδία, εσωτερική γαλήνη και πραγματική αγάπη στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Το Eat, Pray, Love άγγιξε τον κόσμο και άλλαξε αμέτρητες ζωές. Ενέπνευσε και έδωσε δύναμη σε εκατομμύρια αναγνώστες να αναζητήσουν και να βρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Τώρα αυτό το αγαπημένο και συναρπαστικό βιβλίο επιστρέφει σε μια προσεγμένη επετειακή έκδοση, η οποία συμπληρώνεται από έναν νέο πρόλογο της συγγραφέως, με σκοπό να προσελκύσει μια ολόκληρη καινούρια γενιά θαυμαστών.

Κι αν η ζωή σου σου ανήκει;
Ποτέ δεν είναι αργά να το ανακαλύψεις!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

You may also like