Πώς θα επιλέξετε το τέλειο νυφικό!

6b420bcab1d53cd5669caf839515184bΕπειδή γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία πως το να βγεις στο «κυνήγι του νυφικού» είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, μαζέψαμε για εσάς κάποια βασικά tips που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να προφυλαχθείτε από τους «κινδύνους» που παραμονεύουν!

Όλοι ξέρουμε πως το σημαντικότερο πράγμα σε μια νύφη είναι η διάθεσή της. Δε πρέπει να χαλάσει ποτέ και για κανένα λόγο! Προσοχή λοιπόν γιατί ο βασικότερος λόγος για τον οποίο μπορεί να τραυματιστεί η πουπουλένια και κατάλευκη αισιοδοξία σας είναι το ποιοι θα βρίσκονται μαζί σας στην πρόβα νυφικού!

Κλείστε τα μάτια, πάρτε μια ανάσα και σκεφθείτε ποιος σας κάνει να χαμογελάτε; Ναι… εκτός από τον μέλλοντα σύζυγο! Ποιος ή ποιοι σας κάνουν να νιώθετε άνετα, ελεύθερα; Αυτούς θα καλέσετε και μόνο αυτούς! Δεν είναι ανάγκη να πάρετε μαζί όλο το σόι, δεν είναι απαραίτητο να έρθει η μέλλουσα μαμά του, ή η αδερφή του καλού σας, ή η δική σας αδερφή και μητέρα αν δε σας κάνουν να νιώθετε καλά και αν σας εκνευρίζουν.
5c9596819713e6ee29ccbade7fc27c73

Οι ημέρες πριν το γάμο έχουν αρκετό άγχος για εσάς. Μην αφήσετε να προστεθεί σε αυτό και το άγχος των άλλων. Όσο κι αν τους αγαπάτε. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας!

Κάτι άλλο που δε πρέπει να διαφύγει της προσοχής σας είναι οι συνθήκες κατά την πρόβα νυφικού. Καλό είναι να αφιερώσετε μία ολόκληρη ημέρα για αυτή τη διαδικασία και όχι μια ώρα τη μέρα μετά τη δουλειά. Θα είστε κουρασμένη, φορτωμένη με τις έγνοιες της ημέρας και η απόφαση θα γίνει ξαφνικά πιο δύσκολη από όσο είναι στην πραγματικότητα.
3714f916c39d2bf9c782cfd4a5d84edf

Προσέξτε να είναι σωστός ο φωτισμός κατά τη διάρκεια της πρόβας. Αν ο γάμος σας γίνει έξω, φροντίστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός στο χώρο, σταθείτε για παράδειγμα δίπλα στο παράθυρο, ή σε κάποιο μπαλκόνι για να δείτε πως είναι ακριβώς το νυφικό επάνω σας. Ταυτοχρόνως ελέγξτε τα εσώρουχά σας, αν φαίνονται μέσα από το νυφικό, αν ενοχλούν στο μπούστο, αν χρειάζονται ή όχι τιράντες κλπ.
ce478cd982847a659edd5d7ea3fa1a85

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι το πώς νιώθετε εσείς φορώντας το νυφικό σας. Είναι αυτό που ονειρευόσασταν; Νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό; Σας εκφράζει σαν προσωπικότητα ή είναι υπερβολικό; Μόνο εσείς γνωρίζετε καλύτερα τα θέλω σας και έτσι εσείς θα είστε ο τελικός κριτής του νυφικού σας.

Εμείς θέλουμε απλά να είστε χαμογελαστή και πραγματικά ευτυχισμένη όταν θα πείτε το yes I do!

Πηγή: Yes-I-do.gr, κείμενο: Χριστίνα Αντωνακάκη

You may also like