Bratkartoffeln

ΥΛΙΚΑ:
2 πατάτες
1 μικρό κρεμμύδι
50 γραμ. μπέικον
20 γραμ. μαργαρίνη
λίγο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

bratkartoffelnΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια και το κρεμμύδι ψιλό-ψιλό.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε την μαργαρίνη και ρίχνουμε τις πατάτες για να πάρουν χρώμα.
Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Όταν ξανθίσει και το κρεμμύδι ρίχνουμε το μπέικον, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για 4 με 5 λεπτά.
Σερβίρουμε σε μεγάλο πιάτο πουδράροντας με λίγο μαϊντανό.

ΤΙΡ: Συνδυάζεται υπέροχα με χοιρινό κότσι (sweinhaxe)

Πηγή: cooktherapy.gr

You may also like