Στην επίσημη παρουσίαση της Abeille Royale από την Guerlain

Είναι από τις εκδηλώσεις που απολαύσαμε, πέρα από τα προϊόντα, ένα καθαρό ουρανό κι όμορφη παρέα, στον υπέροχο κήπο του Artisanal. Η σχέση μου με την Guerlain, κρατάει από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Γαλλία, που φορούσα με τα μανίας ένα από τα εμβληματικά αρώματα του οίκου, το Samsara …

Στο παρόν όμως… όταν πριν από λίγες μέρες, ο οίκος Guerlain μας παρουσίασε την νέα σειρά Abeille Royale με βάση το μέλι και τον βασιλικό πολτό και πλήθος δημοσιογράφων ομορφιάς, beauty bloggers και λαμπερές παρουσίες, σπεύσαμε για να δοκιμάσουμε και να ενημερωθούμε για τα νέα προϊόντα του οίκου.

Για πάνω από 10 χρόνια το εργαστήριο ερευνών του Οίκου Guerlain εντόπισε τα ισχυρά των συστατικών του μελιού και τις ιδιότητές του. Η ομάδα του Οίκου Guerlain ανακάλυψε ότι ο τρόπος επανόρθωσης μιας ουλής στο δέρμα και ο τρόπος επανόρθωσης των σημαδιών της ηλικίας έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Χάρις στην επαναστατική ανακάλυψη του Guerlain, o Oίκος σχεδίασε την σειρά Abeille Royale, η οποία περιέχει μέλι και συστατικά από την κυψέλη των μελισσών.

Για να το εφαρμόσει αυτό, ο Guerlain δημιούργησε μια ολόκληρη πλατφόρμα αφιερωμένη στην αποκωδικοποίηση των προϊόντων του μελιού από το πώς μπορούν να επανορθώσουν τα σημάδια της γήρανσης στην επιδερμίδα μέχρι το πώς μπορούν να ενταχθούν σε μια κρέμα.

Συγκεκριμένα, στο νησί των γαλλικών ακτών, Ouessant, o Guerlain βρήκε τις πιο αγνές ποικιλίες μελιού, που παράγονται από τις μαύρες μέλισσες δημιουργώντας το βραβευμένο μέλι που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Black Bee Repair Technology. 

Γνωστή για τις αντισηπτικές ιδιότητές της στο δέρμα, το σύμπλεγμα με Πρόπολη δουλεύει ώστε να ισορροπήσει την παραγωγή σμήγματος και να δράσει κατά των διασταλμένων πόρων. Από την άλλη πλευρά, η αντιγηραντική δράση που παρέχεται από την Black Bee Repair Technology ενδυναμώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας της πιο λεία, πιο σφιχτή και πιο ματ όψη.

Τόσο η κρέμα ημέρας όσο και η κρέμα νύχτας συνδυάζοντας τη δύναμη της Black Bee Repair Technology και παράγωγο της βιταμίνη C, παρέχουν δύναμη και επανόρθωση της επιδερμίδας ώστε μέρα με τη μέρα το δέρμα να δείχνει πιο υγιές, πιο λαμπερό και πιο όμορφο.

Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να μυρίσουμε (αλλά και να πάρουμε στο goodie bag μας) το άρωμα, Mon Guerlain. Ένα Ξυλώδες Ανατολίτικο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το 2017. Έχει δημιουργηθεί από τονThierry Wasser και την Delphine Jelk. Οι νότες κορυφής είναι η Λεβάντα και το Περγαμόντο,οι μεσαίες νότες είναι το γιασεμί σαμπακ και η ίριδα, ενώ οι νότες της βάσης είναι η βανίλια Ταϊτης, το Αυστραλιανό Σανδαλόξυλο και η κουμαρίνη.

Photo credits: Studio Panoulis

You may also like