Στιγμές απόλαυσης με Miller Genuine Draft

Πριν από μερικές βδομάδες κατέφτασε στο σπίτι ένας κουβάς με δροσερές μπύρες Miller και καταπληκτικούς ξηρούς καρπούς από το Carpo. Ήταν το καλύτερο δώρο για το σαββατοκύριακο που ακολουθούσε. Τις δοκιμάσαμε, τις απολαύσαμε και ήταν μία διαφορετική εμπειρία.

Πλέον, ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει, οι θερμοκρασίες πέφτουν. Και το «μένουμε σπίτι» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Τι καλύτερο λοιπόν από μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι με λίγους και καλούς φίλους; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια δροσερή super-premium Miller Genuine Draft και πεντανόστιμα σνακ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική super-premium μπύρα που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1985 στο Milwaukee. Σήμερα πωλείται σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ το μυστικό της για την ιδιαίτερη απαλή γεύση της, κρύβεται στον καινοτόμο τρόπο παρασκευής της, αφού φιλτράρεται 4 φορές, σε συνδυασμό με τα εκλεκτά συστατικά της.

Δροσιστική, ζωντανή, απολαυστική και με ιδιαίτερα φρέσκια γεύση, η Miller Genuine Draft έχει την αίσθηση μιας μπύρα draft σε μπουκάλι- εξ ‘ου και το όνομα Genuine Draft.

Η Miller Genuine Draft διανέμεται από την εταιρία ΑΜΒΥΞ. 
#ItsMillerTime

You may also like