Στο “Esperisma Bar Restaurant” της Σαντορίνης, φέτος, ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος

Ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος επιλέγει το νησί της φωτιάς, τη Σαντορίνη… Και μας συστήνει το καινούριο επιχειρηματικό και γαστρονομικό εγχείρημα του.

Στην πολυετή του καριέρα, μετρά αναρίθμητες συνεργασίες με διεθνώς βραβευμένα εστιατόρια και αναγνωρισμένους Σεφ. Ο ταλαντούχος mixologist, Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος, με υψηλό αίσθημα φιλοξενίας, υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια πιστά και αδιάκοπα, με μοναδικό τρόπο, την γεύση και τη γαστρονομία.Με συνοδοιπόρους του την Άρτεμις Αργυρού και τον Παναγιώτη Ιγγλέση, φέτος προχωρούν σε μια ριζική ανανέωση του εστιατορίου “Esperisma Bar Restaurant”. Φιλοξενείται στο υπέροχο μπαλκόνι του πολυβραβευμένου 5άστερου boutique hotel, Athina Luxury Suites, στην καλντέρα των Φηρών.

Κοινό τους όραμα, είναι να μας ξεναγήσουν στον πλούτο της ελληνικής γευστικής παλέτας, με επιλεγμένες αναφορές στη δυναμική της Σαντορίνης. Το κυκλαδίτικο νησί, εκτός από τουριστικός προορισμός, τα τελευταία χρόνια αναδύεται και ως γαστρονομικός.Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για να έναν γαστρονομικό περίπλου με υπογραφή… στο ομορφότερο νησί του κόσμου..!»

You may also like