Συναυλία ONIRAMA στις 5 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη

Τα τελευταία 20 Χρόνια όταν ακούς ONIRAMA, δημιουργούνται συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό… Θα περάσεις καλά, θα τραγουδήσεις το ανέφικτο, θα χορέψεις “έστω καθιστός”. Σίγουτα θα αφουγκραστείς τη στιγμή, θα δώσεις στην τρέλα σου λιγάκι απ’ το φως.
 
Όλες τις μαγικές στιγμές, αυτό τον δυναμισμό, τα εκρηκτικά live που «βιώσαμε παρέα», στα εύκολα, στα δύσκολα, στα όμορφα, στα άσχημα… Θα ανθίσουν σε μία συναυλία στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens!
 
Μαζί τους ως special guests o Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, o Solmeister και ο Δημήτρης Κοργιαλάς!
 
Στον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους» θα ακούσουμε συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες. Οι ONIRAMA θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις στη συναυλία της  Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου.
 
Θα τραγουδήσουμε το «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 με την Χάρις Αλεξίου και το νέο τους single “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Επίσης και η ψηφιακή κυκλοφορία του “Πυροσβεστήρα” όπου συμμετέχει ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αποτελούν προπομπούς του πολύ-αναμενόμενου επετειακού δίσκου. ήδη κυκλοφόρησαν στις ψηφιακές πλατφόρμες το τραγούδι “Τι είναι αγάπη” σε μία μοναδική εκτέλεση με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.  


Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr 

Ώρα προσέλευσης 19.30
Ώρα έναρξης 21.00

#ONIRAMALIVE
#FlowerToThePeopleTour

You may also like