Ταξιδέψτε στον υπέροχο κόσμο του …Alice on board

bazaar1Επιβιβάστηκε, ταξίδεψε, προσγειώθηκε και συνεχίζει…σιγοτραγουδώντας εκείνους τους ταξιδιάρικους στίχους «Θα φτιάξω ένα κήπο μαγικό, για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιο γιο και πεφταστέρια…θα φτιάξω ένα κιόσκι εξωτικό για να πουλάω φεγγαράδες και λωτό τα καλοκαίρια…Αν θες μαζί μου έλα και εσύ, δυο πειρατές σε ένα νησί…»

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι.  Ήρθε ένα παιδί, ένα γλυκό μαγισσάκι και ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε. Άλλοτε με νηνεμία και άλλοτε με φουρτούνες. Αλλά πάντα με οδηγό το χιούμορ, και μία έντονη διάθεση εξερεύνησης  και ωρίμανσης.

Ένα ταξίδι «συλλογής όμορφων πραγμάτων», από ολόκληρο τον κόσμο, την Ευρώπη, την Αμερική, μέχρι και το Μαρόκο, το Ισραήλ… Κάποια από αυτά τα όμορφα πράγματα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

BOYS FASHION
Παιχνίδια που την έχουν διασκεδάσει και την έκαναν αμέσως να χαμογελάσει, ρούχααξεσουάρ αλλά και είδη για τα πάρτυ που είναι ιδιαίτερα, ξεχωριστά, σχεδιασμένα με αγάπη και μεράκι, εμπνευσμένα από παιδιά σαν και αυτή, από μαμάδες σαν και τη δική της, κάποια όχι μαζικά αλλά σε μικρές παραγωγές, άλλα χειροποίητα άλλα επώνυμα και φυσικά πάντα από μαλακά υφάσματα, υψηλής ποιότητας και με έντονη ευαισθησία προς το περιβάλλον.

Mετά από 4 χρόνια λειτουργίας και σε απάντηση της επιθυμίας πολλών φίλων, το AliceonBoard απέκτησε τη δική του γωνιά και σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε για να ανακαλύψετε και να δείτε από κοντά τους μικρούς της θησαυρούς.
GIRLS FASHION 0-2
Ελάτε να γνωριστούμε και να απολαύσετε το προνόμιο των ειδικών τιμών σας από 30-70% σε όλες μας τις κολεξιόν.

Φυσικά για όλους τους αγαπημένους φίλους της online αγοράς, η boutique είναι πάντα στη διάθεσή τους στη γνωστή διεύθυνση www.aliceonboard.gr που αυτές τις ημέρες έχει φορέσει τα «εκπτωτικά» της με προτάσεις που φθάνουν και το 60%και γιορτάζει την έναρξη των διακοπών.

GIRLS FASHION 2-8

Ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, είδη για πάρτι αλλά και διακοσμητικά για τους μικρούς και τις μικρές μας φίλες από μάρκες όπως η BOBO CHOSES, η ROSE DESBOIS, η SHAMPOODLE, η PICNIC, η PALECLOUD, η CdeC, η LITTLECREATIVEFACTORY, η MINI RODINI, η Aden&Anais και πολλές πολλές άλλες!

Ακολουθήστε μας στο FBPage αλλά και στο Instagram
Καλές πτήσεις….

ALICEONBOARD-showroom
MΑΡΚΟΡΑ 28,
111 41 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 211 800 8645 / 6944 057198

You may also like