Τα πιο hot demake-up για τα μάτια…

Ποιο είναι το timeline για το καθημερινό σας demake-up; Όσα κι αν έχω δοκιμάσει πάντα σκέπτομαι εκείνη την στιγμή όταν ξεβάφομαι.. μοιάζει όπως εκείνη που πας να πλύνεις τα δόντια σου και εύχεσαι να υπήρχε ένα υγρό που θα το έπινες και θα γίνονταν πεντακάθαρα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Κάποια βράδια όταν γυρνάς από κάποια έξοδο και έρχεται flashback να μην είχες φορέσει ποτέ mascara ! Έτσι προσπάθησα να βρω τις καλύτερες λύσεις για όλους τους τύπους γυναικών.

  • Τι είναι αυτό που σας προσεγγίζει σε ένα προϊόν; Το Camomile Gentle Eye MakeUp Remover του Body Shop είναι το ιδανικό για ήπιο και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ ματιών, χωρίς ερεθισμούς. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ από την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών, αφήνοντάς την καθαρή και απαλή. Ιδανικό γιαόσους φορούν φακούς επαφής, αν θέλετε τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα καθαρά και πιο απαλά τότε σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε!!
  • Αν τώρα είστε τύπος που δεν του αρέσει το γαλάκτωμα για demakeupκαι είστε funτου gelτότε το Waso Quick Gentle Cleanser της Shiseido με υφή από Ιαπωνικό Agar Jelly, θα σας χαροποιήσει αφού κάνει αφρό χωρίς νερό και βοηθά στην αφαίρεση υπολειμμάτων μακιγιάζ και νεκρών κυττάρων, αποκαλύπτοντας τη φωτεινή και λαμπερή όψη της επιδερμίδας σας. Δεν περιέχει σαπούνι και οινόπνευμα. Καθαρίζει βαθιά τους πόρους και προλαμβάνει τις ατέλειες χωρίς να αφαιρεί από την επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία. Η αποκλειστική της σύνθεση περιέχει μέλι και βασιλικό πολτό τα οποία όλοι γνωρίζουμε για τις αντισηπτικές του και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
  • Φυσικά μπορεί κάποιες φορές να χρειάζεστε ειδική φροντίδα και να μην μπορείτε  να κουβαλάτε μπουκαλάκια ντεμακιγιάζ ιδίως αν ταξιδεύετε συχνά η γυρνάτε πολύ αργά στο σπίτι και δεν έχετε κουράγιο για τίποτα και σας φαίνεται κουραστική η όλη διαδικασία τότε το Make Up Eraser θα αποτελεί η πιο απλή μέθοδος  που θα κάνει το δικό σας daily trip μοναδικό και ξεκούραστο. Αυτό το πανάκι απομακρύνει το μακιγιάζ σας με το νερό. Το πλεονέκτημα είναι πως αυτό το πανάκι είναι επαναχρησιμοποιήσιμο γιατί μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο. Το πανάκι είναι φτιαγμένο από ροζ ύφασμα με σατέν τελείωμα που είναι μαλακό και λείο στην αφή. Πώς χρησιμοποιείται;  Αρκεί να βρέξετε το ύφασμα για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Η διάρκεια ζωής του θα είναι μεγάλη και θα είστε ευγνώμων όπου κι αν πάτε…

Όποια επιλογή κι αν κάνετε μην αναρωτηθείτε ποια είναι η καλύτερη γιατί όλες βοηθούν να πετύχετε τον στόχο σας. Να φροντίζετε πάντα τον εαυτό σας…

You may also like