Τα σαββατοκύριακα πλέον πάμε εκδρομή στο MareWest

Αν δεν το έχετε ακούσει ακόμα, χάνετε… Είναι μία ώρα μακριά από την Αθήνα, στο Λέχαιο της Κορίνθου και (λόγω εξοχικού εκεί κοντά) το καλοκαίρι ήταν μία όαση!

Φέτος η σαιζόν ξεκινά δυναμικά από αύριο με τα σαββατοκύριακα να είναι γεμάτα με πολύ πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κυρίως για τα παιδιά μέχρι τέλη Απριλίου, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, καθώς εγκαινιάζεται ένας νέος θεματικός χώρος για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μέσα από το παιχνίδι, τις κατασκευές και τη ζωγραφική, τα παιδιά θα περνούν το χρόνο τους δημιουργικά διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας κάθε Σαββατοκύριακο και κάτι νέο.

Κάθε παιδικό Σαββατοκύριακο στο MAREWEST θα έχει και τη δική του θεματολογία, εξιτάροντας τη φαντασία των παιδιών και χαρίζοντάς τους νέες γνώσεις κάθε φορά, πάντα εντελώς δωρεάν για το κοινό του εμπορικού πάρκου. Αναλυτικά

  • 10/3 & 11/3 Ήρθε η άνοιξη.Φυτεύω σπόρους, φτιάχνω το πρώτο μου θερμοκήπιο και ζωγραφίζω λουλούδια.
  • 17/3 &18/3 “Κυκλοφορώ και είμαι ασφαλής”. Μαθαίνω τα σήματα οδικής κυκλοφορίας και κατασκευάζω κάποια από αυτά. Μαθαίνω για την οδική ασφάλεια και κατασκευάζω φωτεινό σηματοδότη.
  • 24/3 &25/3 Η κατασκευή της ελληνικής σημαίας. Ζωγραφίζω τη σημαία μας και μαθαίνω για την εθνική μας εορτή. Θεατρικό παιχνίδι με μουσική και χορό.
  • 14/4 &15/4 Το πρώτο μου πλανητάριο. Μαθαίνω για το διάστημα και τους πλανήτες. Ζωγραφίζω όλους  πλανήτες και τους κατασκευάζω  με πλαστελίνες.
  • 21/4 & 22/4 Εκπαιδευτικά παζλ με αριθμούς, γράμματα, φρούτα και ζώα. Φτιάχνω 3d  παζλ καιπαίζω επιτραπέζια  παιχνίδια
  • 28/4 & 29/4 Μαθαίνω για τα όσπρια. Μιλάμε για τη θρεπτική τους αξία και φτιάχνουμε ψηφιδωτά με όσπρια και πολλή φαντασία.

Οι ώρες λειτουργίας των παιδικών δραστηριοτήτων θα είναι για τα Σάββατα 10:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 και για τις Κυριακές 10:00 – 14:00.

Εμείς πάντως θα το επισκεφτούμε άμεσα με τον Παύλο και θα σας περιγράψουμε τα όσα ζήσαμε…

Διεύθυνση: 5οχλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών

Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές  από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00

You may also like