Τα Dirty Laundry ντύνουν τη νέα πραγματικότητα

Re.Think // Re.Imagine // Re.Connect // Re.Touch : είναι η φιλοσοφία του νέου unisex Brand που ανακαλύψαμε στα Attica και μπορούμε να πούμε ότι μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον!

RE.THINK

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι όπως την αφήσαμε.

Προηγούμενες συνήθειες, προτεραιότητες και στόχοι, καθημερινές επιλογές που κάναμε σχεδόν αντανακλαστικά,δίχως να σκεφτόμαστε την επίδρασή τους στον κόσμο, μοιάζει να έχουν διαγραφεί από το λογισμικό μας, αφήνοντας χώρο για ολοκαίνουργιες εγγραφές, για τις αξίες και τους ευγενείς κανόνες μιας νέας συναρπαστικής εποχής, που θα χαρακτηρίζεται από έναν πιο γνήσιο και λιτό τρόπο ζωής και την κυριαρχία του less is more.

RE.IMAGINE

Τα δημοφιλή casual fashion basics της DIRTY LAUNDRY (t-shirt, φούτερ, βερμούδες, hoodie κ.λπ.) βοηθούν να φανταστούμε και να ανασυνθέσουμε τη νέα πραγματικότητα, δοκιμάζοντας τους αμέτρητους συνδυασμούς που προκύπτουν μεταξύ τους -σαν παζλχωρίς μία και μοναδική λύση.

Με περιέργεια και ανοιχτό μυαλό που αγαπάει το παιχνίδι και την εξέλιξη, οι fan της μάρκας έχουν ήδηωσετάρει στο dirtylaundry.gr δεκάδες look για την επόμενη μέρα της non-virtual καθημερινότητας.

Αλλά και η timeless χρωματική παλέτα της DIRTY LAUNDRY για την οποία είναι διάσημη η μάρκα-γήινη, φωτεινή, fresh, ήρεμη και σίγουρη- συμβάλλει στην ομαλή επιστροφή από το σπίτι στους δρόμους.

σύγχρονο fit που αγκαλιάζει χωρίς περιορισμούς το σώμα,βολικά και άνετα,loose&comfy, τα ρούχα της DIRTYLAUNDRY είναι σχεδιασμένα για γρήγορες αυθόρμητες εναλλαγές ανάμεσα στο slowpace, που μάθαμε και εκτιμήσαμε τον τελευταίο καιρό, καιμια πιο δυναμική κινητικότητα.

RE.CONNECT

Έπρεπε να βγούμε από την πρίζα για να ξανασυνδεθούμε εκ νέου με τα σημαντικά. Όσα δίνουν ικανοποίηση, σκοπό και πληρότητα.

Αφού πρώτα αφήσαμε χώρο ο ένας στον άλλον, τώρα έχουμε ανάγκη να ενωθούμε όλοι χωρίς διακρίσεις, να επικοινωνήσουμε χωρίς προκαταλήψεις (φύλου, φυλής, ηλικίας ή άλλης ετικέτας)…Να δείξουμε αλληλεγγύη, να ταξιδέψουμε και να δικτυωθούμε δίχως σύνορα, αποστάσεις, απαγορεύσεις.

Δημιουργούμε το μέλλον έχοντας στο μυαλό μας ένα μόνο άνθρωπο. Τον Άνθρωπο.

Η βιωσιμότητα είναι το κλειδί για κάθε υπεύθυνη καταναλωτική επιλογή. Αποκαθιστούμε σιγά σιγά και τηωσχέση ζωής με το περιβάλλον:

Η DIRTY LAUNDRY έχει δεσμευτεί να υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικέςπρος το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα της.

Σύμμαχος τα πολύ ανθεκτικά και διαχρονικά σχέδια της που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

RE.TOUCH

Πριν αισθανθούμε, πρώτα θα (ξανα)μάθουμε να αγγίζουμε.

Χρησιμοποιούνται μοναδικά απαλά στην αφή υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι…Που έλκουν σαν μαγνήτης το χάδι και τη σωματική επαφή, που τόσο πολύ μας έλειψαν.

Επισκεφτείτε το DIRTY LAUNDRY e-shopwww.dirtylaundry.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

  • ΑTTICA GOLDEN HALL,3οςΌροφος, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
  • ΑTTICA CITY LINK, 3ος Όροφος, Aμερικής 4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα
  • ATTICA THE MALL ATHENS, Ισόγειο, Α.Παπανδρέου 35,Μαρούσι
  • ATTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ, 3ος Όροφος, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη

Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

You may also like