Τα SMS που θα χαρεί να τα διαβάσει ο σύντροφός σου

Όλοι μας στην αρχή κάθε σχέσης μας, κάνουμε τα πάντα για να εντυπωσιάσουμε και να γοητεύσουμε τον/τη σύντροφό μας. Και φυσικά, στην εποχή που ζούμε, φροντίζουμε να γράψουμε το τέλειο μήνυμα που αποδεικνύει πως είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας. Τι γίνεται, όμως, με τις μακροχρόνιες σχέσεις ή και το γάμο όπου φαίνεται πως ο αρχικός ενθουσιασμός έχει ξεθυμάνει; Προσοχή, δε λέμε πως δεν αγαπάτε ο ένας τον άλλον, απλά έχει ξεκινήσει να κυριαρχεί η ρουτίνα.

               Κι όμως, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να του/της δείξεις πως εξακολουθείς να τον/την αγαπάς και (κατά πάσα πιθανότητα) πιο ποιοτικά. Η λύση είναι σε αυτό τον… αναγκαίο “δαίμονα” της εποχής μας: το κινητό και πιο συγκεκριμένα… το πληκτρολόγιό του!

               01 “Σε σκέφτομαι”. Στις μακροχρόνιες σχέσεις, αυτό το μήνυμα συνήθως περνά σταδιακά στη λήθη. Κι όμως, ένα τέτοιο μήνυμα μπορεί να κάνει το δεσμό ακόμη πιο ισχυρό. Η ιδέα πως, παρά την πολυάσχολη μέρα σου, δίνεις λίγο χρόνο για να του/της πεις πως τον/τη σκέφτεσαι, μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη τη μέρα του/της. Μερικά παραδείγματα;

“Ξέρω πως δε σου το λέω συχνά και πως έχεις πιθανώς δουλειά, αλλά είμαι ευγνώμων που είσαι στη ζωή μου. Αυτό μόνο!”

“Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς σήμερα. Καλή σου μέρα!”!

               02 “Σ’ αγαπώ”. Ακόμη κι αν το ξέρει, πάντα χαίρεται να το ακούει – ή να το διαβάζει στην προκειμένη περίπτωση! Το ότι δεν ακούγεται συχνά σε μία μακροχρόνια σχέση δε σημαίνει απαραίτητα πως δεν ισχύει, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: ποιος θα προσπερνούσε αδιάφορα αυτές τις λεξούλες;

“Ήθελα να σου πω απλά σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις. Σ’ αγαπώ!”

               03 Το sexy μήνυμα. Κάτι ακόμη που ισχυροποιήσει μία σχέση είναι η διατήρηση της λεγόμενης “σπίθας” –ξέρεις, εκείνης που σε κάνει να ανυπομονείς να γυρίσεις σπίτι για να τον/τη δεις. Δώσε του/της μερικά hintsγια τη διάθεση που έχεις αλλά και για το τι μπορεί να… σε περιμένει!Φυσικά εδώ μπορείτε να κάνετε τη φαντασία του/της να οργιάσει!

“Ξέρω κάτι που οπωσδήποτε θα σε χαλαρώσει απόψε… 😉 “

               04 Το αστείο/cute SMS. Αναπολείς τον πρώτο καιρό που βγαίνατε και ξεκαρδιζόσασταν στο γέλιο; Ποιος είπε πως δε μπορείτε να εξακολουθήσετε να κάνετε τον/τη σύντροφό σας να γελάει; Ένα cute βιντεάκι, μία φωτογραφία ή ακόμη κι ένα αστείο περιστατικό της μέρας σας οπωσδήποτε θα το εκτιμήσει, ειδικά αν η μέρα του/της δεν κυλά και τόσο ομαλά. Σε κάθε περίπτωση, όταν το δει οπωσδήποτε θα σκάσει ένα χαμόγελο και θα εκτιμήσει που τον/τη σκέφτεστε και τον/τη φροντίζετε έστω και με ένα μήνυμα!

               05 Η “συγνώμη”.Νομοτελειακά σε κάθε σχέσεις προκύπτουν εντάσεις. Το αν ένα ζευγάρι καταφέρνει να τις ξεπεράσει, όμως, είναι πρωτίστως θέμα επικοινωνίας. Φυσικά όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα, οι διαφωνίες πρέπει να λύνονται κατά πρόσωπο, όμως για κάτι ανούσιο όπου αναγνωρίζεις τελικά πως έφταιγες, ακόμη κι ένα μήνυμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και βέβαια προετοιμάζεις το έδαφος για την face-to-face συγνώμη.

“Με συγχωρείς, είχες δίκιο το πρωί. Θα σου το αποδείξω όταν έρθεις σπίτι το απόγευμα”

               Δοκίμασε να στέλνεις αυτά τα μηνύματα και να είσαι σίγουρος/σίγουρη πως σύντομα θα αλλάξει η δυναμική της σχέσης σου!

               Πηγή: Love Learnings

Photo credits: @paul_/ @candice_picard (unsplash)

You may also like