Τι αναζήτησαν οι γυναίκες σε πορνογραφικά sites το 2017

Είμαι σίγουρη ότι ειδικά οι άνδρες θα διαβάσετε αυτό το άρθρο… για να μάθετε τι είναι αυτό που εξιτάρει μία γυναίκα που μπαίνει σε πλατφόρμες για να παρακολουθήσει πορνογραφικές “ιστορίες”. Ενημερωτικά μόνο σας γράφω ότι το 2017 ήταν η χρονιά που η γυναίκα κατέρριψε ένα ακόμα αντρικό προπύργιο, αυτό της ηλεκτρονικής πορνογραφίας.

Η αναζήτηση «πορνό για γυναίκες» αυξήθηκε κατά 359% την περασμένη χρονιά, καθώς ολοένα και περισσότερες κυρίες αναζητούν πορνογραφικό περιεχόμενο στις δωρεάν πλατφόρμες του ίντερνετ.

Σύμφωνα με την έκθεση του Pornhub για το 2017, 28,5 δισ. άνθρωποι επισκέφτηκαν το site τη χρονιά που μας πέρασε και ο δημοφιλέστερος μάλιστα όρος αναζήτησης ήταν κι εδώ αυτό το «πορνό για γυναίκες». «Το 2017 φαίνεται πως ήταν η χρονιά όπου οι γυναίκες βγήκαν για να εκφράσουν ανοιχτά τις επιθυμίες τους», σχολίασε σχετικά η σεξοθεραπεύτρια Dr Laurie Betito.

Η αναζήτηση αυξήθηκε μάλιστα στην ιστοσελίδα κατά 1.400% μέσα σε έναν χρόνο, όπως εκτίμησε το «Mashable», την ίδια ώρα που και το ανταγωνιστικό xHamster μάς λέει στην ετήσια έκθεσή του πως το 2017 το γυναικείο κοινό του αυξήθηκε κατά 2,4% (φτάνοντας στο 26%), με τις μεγαλύτερες αυξήσεις ποσοστού να καταγράφονται μάλιστα στη Νότια Αφρική (23%) και τη Σαουδική Αραβία (11%)!

 

Κι όλα αυτά την ώρα που ήδη από τον περασμένο Απρίλιο το YouPorn ρώτησε 24.000 γυναίκες και βρήκε πως το 60% παρακολουθούν πορνογραφικό περιεχόμενο τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα, ενώ ένα 18% τουλάχιστον μία φορά τη μέρα.

Όπως μας λέει μάλιστα το Pornhub, το 71% των γυναικών επισκέπτονται την πορνογραφική ιστοσελίδα από το smartphone τους, κάτι που δεν προτιμούν οι άντρες…

Πηγή

You may also like