Τι είναι αυτό που χρειάζεται η γυναίκα κάθε μέρα;

beautiful brown hair girl k-mag.grΗ απάντηση είναι μία: ΥΓΕΙΑ! Και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο το γυναικείο φύλο, αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με την υγιεινή της γυναίκας… από την κορυφή μέχρι τα νύχια…..

Ο πιο απλός τρόπος, πέρα από τη σωστή διατροφή, είναι να προσέχει η γυναίκα στην καθημερινότητα της την καθαριότητα του σώματός της και του προσώπου της. Οφείλει να είναι καθαρή και περιποιημένη εντός κι εκτός σπιτιού….

Η ευαίσθητη περιοχή μας, θέλει μεγάλη προσοχή…. Τα προϊόντα που θα μπορούσα να σας συστήσω ανεπιφύλακτα είναι τα Μαντηλάκια Καθαρισμού Every Day Fresh aloe-chamomile σε συνδυασμό με το υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής everyday -natural fresh, κι αυτό με εκχυλίσματα χαμομηλιού και αλόης. Τα μαντηλάκια καθαρίζουν απαλά και παράλληλα αφήνουν μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Προστατεύουν από ερεθισμούς και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, καθώς διατηρούν το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας.
Every Day Fresh aloe-chamomile the k-magazine

Αλήθεια εσείς πλένετε το πρόσωπό σας για να το καθαρίσετε από το μακιγιάζ;Και μετά χρησιμοποιείτε και την απαραίτητη λοσιόν; Οι δίσκοι demaquillage Pom-Pom είναι ιδανικοί. Εδώ και χρόνια είναι το μόνιμο αξεσουάρ στο μπάνιο μου, καθώς είναι το “συμπλήρωμα” και όταν ξεβάφω τα νύχια μου.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα αυτιά μας, μετά από το μπάνιο…κι αυτό ισχύει για μικρούς και μεγάλους, με τις κατάλληλες μπατονέτες που δεν αφήνουν χνούδι και με εύκαμπτο αλλά ανθεκτικό μπαστουνάκι!Οι συγκεκριμένες είναι ειδικά μελετημένες για την καθημερινή φροντίδα και υγιεινή όλης της οικογένειας, ενώ παρέχεται και σε πρακτική συσκευασία με κορδονάκια…

pom pom tipers

Τέλος ο πιο άμεσος τρόπος για να μεταδοθούν τα μικρόβια είναι τα χέρια. Όπου κι αν ακουμπήσετε υπάρχουν μικρόβια και δεν έχουμε πάντα μαζί μας νερό και σαπούνι. Μπορούμε όμως να τα αντικαταστήσουμε, ειδικά όταν είμαστε εκτός σπιτιού με αντιβακτηριδιακά υδρομάντηλα wet hankies clean & protect, με αιθυλική αλκοόλη και με επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Εξουδετερώνουν τα μικρόβια, ενώ έχουν άμεση δράση κατά του ιού Η1Ν1 (ενεργό σε 3 λεπτά).
Για τα παιδιά μας υπάρχουν οι μωροπετσέτες με εκχύλισμα χαμομηλιού. Καθαρίζουν και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα. Βοηθούν και στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα…
baby wipes wet hankies 1

Κάντε like στη σελίδα του everyday στο facebook, για να ενημερώνεστε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν

You may also like