Τι είναι το Wema;

Είχα δει σχετικές φωτογραφίες στο instagram, κατάλαβα ότι αφορά στην υγιεινή διατροφή και πριν λίγες μέρες έμαθα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, που νομίζω ότι όσοι ενδιαφέστε για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής… πρέπει να τα μάθετε.

 Στα Σουαχίλι Wema σημαίνει το καλύτερο που μπορεί κανείς να έχει ή να προσφέρει στο σώμα & το πνεύμα, το δικό του και των άλλων. Στη Wema, πρεσβεύουν και υπηρετούν αυτή τη φιλοσοφία, πιστεύουν ότι η καλή διατροφή μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας προς το καλύτερο, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και πάνω από όλα καλή διάθεση!

Για αυτό προετοιμάζουν καθημερινά πεντανόστιμες και φρέσκες επιλογές σε κυρίως πιάτα, σαλάτες, wraps&sandwiches, και φυσικά πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μενού περιλαμβάνει ακόμα επιλογές χαμηλές σε γλουτένη, vegetarian & vegan επιδόρπια χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλλά και με βιολογικό κρέας, που περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα πεντανόστιμο, χορταστικό και πλήρες γεύμα.

Επιλέγουν προσεκτικά τα υλικά τους, ενώ συνεργάζονται πάντα με πιστοποιημένους παραγωγούς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ποιότητα των βιολογικών προϊόντων, να επιβεβαιώσουν ότι η πρώτη ύλη τους είναι αγνή και μη επεξεργασμένη, να μας προσφέρουν τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.

Το μενού τους, το έχει επιμεληθεί η διατροφολόγος Χριστίνα Κωστάρα (www.christinakostara.gr), ενώ στη συνέχεια τα πιάτα μελετήθηκαν και οι συνταγές εκτελέστηκαν από την ομάδα των έμπειρων chef μας. Στην ιστοσελίδα τους μπορείτε να δείτε εικόνες αλλά και πίνακες διατροφικής αξίας για όλες τους τις προτάσεις!

Αποστολή στη Wema είναι να προσφέρουν νόστιμο και καθαρό όσο πιο κοντά στη φύση φαγητό, το οποίο με την σειρά του θα έρθει να προσφέρει ολιστικά, σε σώμα & πνεύμα, ενέργεια και αρμονία.

Και με παράδοση κατ’ οίκον!

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα τους στο FACEBOOK /
 instagram

You may also like