Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 13 Ιουνίου

Σχεδόν ο μισός Ιούνιος έφυγε και ήδη έχουμε ξεκινήσει τις σύντομες (για την ώρα!) αποδράσεις στις κοντινές παραλίες. Βέβαια, φαίνεται πως ο καιρός είναι κάπως αναποφάσιστος, αλλά πάντα ελπίζουμε να βγουν… ψεύτες οι μετεωρολόγοι! Καλού κακού, όμως, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά ώστε να δημιουργήσουμε το ιδανικό look για την αυριανή μας εμφάνιση σε επαγγελματικά και μη ραντεβού!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Αραιές νεφώσεις αναμένονται γι’ αύριο σε όλη τη χώρα, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις κατά τις απογευματινές ώρες. Παρ’ όλα αυτά, οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές, καθώς θα κυμανθούν μεταξύ 23°C και 32°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Το καλό με τις καλοκαιρινές βροχές είναι πως συνήθως… ματαιώνουν τα ραντεβού τους με τους μετεωρολόγους και, αν ακόμη εμφανιστούν, δεν κρατούν πολύ. Οπότε δε χρειάζεται να αλλάξουμε ξανά τα ρούχα της ντουλάπας και φοράμε την κομψή βερμούδα που μας προτείνουν τα Marks & Spencer, τα οποία (finally!) έχουν πλέον e-shop και στην Ελλάδα! Από εκεί προμηθευόμαστε κι ένα κοντομάνικο top με ζωναράκι και ένα animal print σε απαλό χρωματισμό!

              

               Για την περίπτωση που όντως αποφασίσει να βρέξει, μια καλή επιλογή προκειμένου τα πόδια μας να παραμείνουν στεγνά ενόσω βρισκόμαστε έξω είναι αυτά τα υπέροχα sneakers Michael Kors, τα οποία μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα Καλογήρου. Φυσικά, αν ο καιρός μας διαψεύσει (*fingers crossed*), οι slingback γόβες της εταιρείας είναι μίλα εξαιρετική εναλλακτική! Φυσικά, μπορούμε να έχουμε το ένα ζευγάρι ετοιμοπόλεμο σε shopper bag όπως αυτή της Callista, επίσης από τον Καλογήρου!

               Βεβαίως, το καλοκαίρι δεν ξεχνάμε ποτέ πως τα μάτια μας έχουν ανάγκη από επιπλέον προστασία, οπότε έχουμε στην τσάντα μας και τα αγαπημένα μας Ray-Ban που μας φέρνει η Luxottica!

   

               Ιδιαίτερο χαρακτήρα δίνει στην εμφάνισή μας γι’ άλλη μία φορά το αγαπημένο KK Jewelry Lab της Κατερίνας Κουλουμπούρου με το κολιέ και το βραχιόλι από τη συλλογή Nymphs αλλά και τα σκουλαρίκια – ear crawlers!

            

               Τέλος, με το στυλ μας θα ταιριάξει ένα hairstyle όπου το sleek χτένισμα όπου θα έχουμε φέρει τα μαλλιά προς τα πίσω με gel ώστε να “ανοίξει” το πρόσωπο.

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like