Το Hendrick’s Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού 2018!

Η προηγούμενη Πέμπτη  βράδυ ήταν ξεχωριστή για πολλούς…  το Hendrick’s, το πιο Ασυνήθιστο Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού με τον πιο ταιριαστό τρόπο, προσθέτοντας μια φέτα «ασυνήθιστου» εκεί που δεν το περιμέναμε!

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν, με τους εφημεριδοπώλες του Hendrick’s να μοιράζουν στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τα «Ασυνήθιστα Νέα», την πρωτότυπη εφημερίδα του Hendrick’s και -τι άλλο;- αγγούρια ώστε να τα απολαύσουν οι περαστικοί στο Hendrick’s gin & tonic τους αφού αποτελεί την ιδανική γαρνιτούρα αποθεώνοντας την ήδη ξεχωριστή γεύση του. Παράλληλα  οι τυχεροί που βρέθηκαν σε 24  επιλεγμένα bar των δυο πόλεων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Hendrick’s Gin&Tonic αλλά και άλλα επιλεγμένα κοκτέιλ Hendrick’s,σε προνομιακή τιμή πίνοντας στην υγειά του αγγουριού φυσικά!

Η γιορτή κορυφώθηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αγγουριού με ένα εντυπωσιακό πάρτι  στο φυσικό χώρο του αγαπημένου φρούτου.Το αγαπημένο UBERNESS στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη μεταμορφώθηκε για ένα βράδυ σε μια Ασυνήθιστη λαϊκή αγορά για να υποδεχθεί τους λάτρεις του superpremium τζιν και του αγγουριού.

Σε ένα μοναδικό σκηνικό, οι μανάβηδες της «αγγουρένιας» αγοράς προ(σ)κάλεσαν τους καλεσμένους να διαλέξουν το αγγούρι τους και να ανακαλύψουν την ασυνήθιστη πλευρά τους, απολαμβάνοντας δροσιστικά Hendrick’s cocktails.

H διασκέδαση απογειώθηκε όταν ξαφνικά στο χώρο εμφανίστηκαν οι BonViveurs (ex-Burger Project). Ως άλλοι μανάβηδες, το συγκρότημα «αναστάτωσε» τους άλλους πάγκους, τραβώντας την προσοχή των καλεσμένων και κλείνοντας με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού!

Το Hendrick’s Gin ανέκαθεν  πολύ καλές σχέσεις με το αγγούρι. Η μοναδική διαδικασία απόσταξης του αγαπημένου gin, περιλαμβάνει ένα εκχύλισμα τριαντάφυλλου και αγγουριού, από το οποίο προκύπτει ένα εξαιρετικό μείγμα, μια σπάνια ένωση περιπλοκότητας και ελαφρότητας.

Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος ένα Hendrick’s cocktail, παρά με την δροσερή πράσινη γαρνιτούρα που δίνει εξαρχής στο Hendrick’s την ασυνήθιστα υπέροχη γεύση του!

#WorldCucumberDay  #HendricksGin

You may also like