Τρεις Έλληνες δημιουργοί σχεδιάζουν για την PINKO!

PINKO_E-INVITATIONΜε μια πρωτότυπη και φρέσκια ενέργεια, η Pinko παρουσιάζει τρία συλλεκτικά T-shirts σχεδιασμένα από τρεις νέους Έλληνες δημιουργούς. Οι καλλιτέχνες Άννη Παπαδημητρίου, Ειρήνη Βεργίτση, και Tomy K. εμπνέονται από την καλοκαιρινή συλλογή της Pinko για το 2013 και σχεδιάζουν μοναδικά prints σε αριθμημένα συλλεκτικά T-shirts, αποκλειστικά για το διάσημο ιταλικό brand.

Η καταξιωμένη εταιρεία μόδας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, ανέθεσε στους τρεις ταλαντούχους δημιουργούς να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και το μεσογειακό ταμπεραμέντο τους, ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού κοινού. Με πηγή έμπνευσης την άνοιξη και τα fashion-forward σχέδια της Pinko για αυτήν τη σεζόν λοιπόν, οι γνωστοί designers «αποτύπωσαν» πάνω σε συλλεκτικά βαμβακερά Pinko T-shirts που φέρουν την ιδιόχειρη υπογραφή τους, εντυπωσιακά prints με φουτουριστικές αναφορές.

Με κοινή αφετηρία τη χρωματική παλέτα και διάθεση της φετινής συλλογής, κάθε σχέδιο συμπληρώνει μια ξεχωριστή πτυχή της, προδίδοντας το προσωπικό στυλ του δημιουργού του. Η σχεδιάστρια υφάσματος Άννη Παπαδημητρίου δίνει μια ροκ νότα στο σχέδιο της παντρεύοντας μια φωτογραφία ενός τολμηρού κολλιέ με animal print background, σχεδιασμένο στο χέρι. Με μια πιο αφηγηματική προσέγγιση, η ζωγράφος Ειρήνη Βεργίτση σχεδιάζει με πενάκι και ακουαρέλες αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια χαρακτηριστικά της δουλειάς της και τα επεξεργάζεται ηλεκτρονικά, προσδίδοντας τους μια ποικιλομορφία καθώς και την ψευδαίσθηση της συμμετρίας. Τέλος, με πιο παιχνιδιάρικο και pop ύφος, ο graphic designer Tomy K. ) δημιουργεί ένα digital collage «παίζοντας» με τα επίπεδα της εικόνας, στην οποία προηγουμένως έχει παρέμβει εικαστικά χρησιμοποιώντας νερομπογιά.

Tα συλλεκτικά T-shirts της ενέργειας «Designers for Pinko» θα παρουσιαστούν σε δύο exclusive fashion events, στα ομώνυμα καταστήματα της εταιρείας στο Golden Hall και στη Γλυφάδα στις 15 και 16 Απριλίου αντίστοιχα.

You may also like