Επιστρέφει στη Sony η Gloria Estefan

Gloria_Estefan_3Σας έχει τύχει ενώ σκέφτεστε πού «χάθηκαν» κάποιοι τραγουδιστές που παλιότερα ήταν συνώνυμο της επιτυχίας; Ε, αυτό μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό όταν βρήκα την παρακάτω είδηση σχετικά με τη Λατίνα star, Gloria Estefan. Αρχίσατε κι εσείς να ακούτε στο μυαλό σας το «Conga» όπως κι εγώ;
H Gloria Estefan, έπειτα από μία μικρή συνεργασία με την UME’S Verve Records, αποφάσισε να επιστρέψει στη Sony, έχοντας μάλιστα υπογράψει κι ένα συμβόλαιο για την παραγωγή ενός πολλά υποσχόμενου δίσκου.
Η Gloria Estefan έχει συνεργαστεί με τη Sony Labels από τότε που βγήκε το debut album της «Miami Sound Machine» (1978) έως και το 2007 και το «90 Millas». Το 2011 κυκλοφόρησε από την Verve Forecast το «Miss Little Havana» το οποίο πήγε μεν ικανοποιητικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σε charts άλλων χωρών όχι και τόσο. Να σκεφτείτε πως ακόμη και στην Ισπανία, όπου συνήθως η Gloria Estefan έμπαινε κατ’ ευθείαν στην πρώτη δεκάδα, με το «Miss Little Havana” ίσα που έφτασε την… 93η θέση!
https://www.youtube.com/watch?v=3A7CVrBFC7M
Ο Afo Verde, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony στη Λατινική Αμερική, την Ισπανία και την Πορτογαλία, δηλώνει: «H Gloria χρειάζεται μόνο μία λέξη να τραγουδήσει ώστε να αναγνωριστεί η υπέροχη φωνή της. Είναι μοναδική, σ’ όποια γλώσσα κι αν τραγουδήσει, ό, τι είδος μουσικής κι αν τραγουδήσει. Μάλιστα τραγουδάει καλύτερα μέρα με τη μέρα! Αγαπημένη Gloria, καλώς ήρθες στο μέρος που πάντα ήταν και θα είναι το σπίτι σου, τη Sony Music. Η εμπιστοσύνη σου μας τιμάει και μας χαροποιεί, σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τα καλύτερα έρχονται

Η Estefan από τη δική της πλευρά είναι ενθουσιασμένη τόσο με την επιστροφή της, όσο και με την επερχόμενη δουλειά της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ ξανά με τη Sony, με την οποία έχω δουλέψει αρμονικά για πάνω από τριάντα χρόνια. Το “The Standards” είναι ένα project που για μένα ήταν πάντα όνειρο ζωής και θα είναι η αρχή των όσων θα ακολουθήσουν με την οικογένεια της Sony.»

https://www.youtube.com/watch?v=44oqk_BV-ek
Η Gloria Estefan αναλαμβάνει η ίδια την παραγωγή του «The Standards», όπου θα συμπεριλαμβάνονται ερμηνείες τραγουδιών που είχαν ιδιαίτερη σημασία για εκείνην, όπως το «Good Morning Heartache» και το «The Way You Look Tonight». Επίσης έχει ετοιμάσει μία αγγλική μετάφραση του κλασικού τραγουδιού tango του Carlos Gardel, «El Dia Que Me Quieras» («The Day You Say You Love Me»). Μάλιστα σύμφωνα με τους διαχειριστές της περιουσίας του Carlos Gardel, είναι η πρώτη φορά που συμφωνούν να μεταφραστεί και να ερμηνευτεί ένα τραγούδι του.
Το album «The Standards» θα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια σε Αγγλική, Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική και Πορτογαλική γλώσσα, ενώ στην παραγωγή του δίσκου συμμετέχουν η Shelly Berg κι ο σύζυγος της Gloria Estefan, Emilio.

Αρκεί τώρα να περιμένουμε να μας αποδείξει η Gloria Estefan με το νέο της δίσκο αν γίνεται μ’ εκείνη ό,τι και με το καλό κρασί: αν όσο ωριμάζει βελτιώνεται ακόμα περισσότερο! Δεν ξέρω για σας, αλλά την ερμηνεία του «The Way You Look Tonight» ήδη την περιμένω με αγωνία!

Πηγή: http://www.vintagevinylnews.com

You may also like