Τhe KUT by Kikeris Unique Team,μία μοναδική εμπειρία ανανέωσης…

Η πρόσκληση στο νέο χώρο ομορφιάς και περιποίησης, του κομμωτηρίου “Τhe KUT by Kikeris Unique Team” στο Νέο Ψυχικό με ανανέωσε όχι μόνο αισθητικά, αλλά με έβαλε στον πειρασμό να το επισκεφτώ πάλι σύντομα για για Premium Hair Style υπηρεσίες και όχι μόνο…

Ο όμιλος Τέλης Κίκερης διατηρώντας μεγάλη παράδοση στο χώρο της ομορφιάς, φροντίζει να πρωταγωνιστεί και να εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, δημιούργησε ένα καινοτόμο project, το “The  KUT by Kikeris Unique Team” σε έναν sophisticated , ζεστό και άνετο χώρο, όπου κυριαρχεί το ξύλο, το μέταλλο και τα φυτά, στον οποίο οι πελάτες δέχονται την περιποίηση των πιο δημιουργικών και fashionable hair stylists & hair experts.

Αναφερόμενη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες του “ Τhe KUT by Kikeris Unique Team ”, η Creative Director Noemie Hue δήλωσε: «Στόχος του The KUT είναι να ομορφύνει τον κόσμο εξωτερικά και εσωτερικά με υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας που ακολουθούν τις εξελίξεις και τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο της μόδας, χαρίζοντας στους πελάτες μας ευχάριστη διάθεση και ένα μεγάλο χαμόγελο! Γνωρίζουμε καλά πως being happy is never out of fashion

Στο “ Τhe KUT by Kikeris Unique Team ” λειτουργεί και χώρος για τους άνδρες που επιλέγουν εξειδικευμένη και προσεγμένη, έως την τελευταία λεπτομέρεια, φροντίδα για τα μαλλιά τους και την επιδερμίδα του προσώπου τους.

Μάλιστα φεύγοντας με ενημέρωσαν ότι προσφέρονται υπηρεσίες ομορφιάς κι αναζωογόνησης και για το υπόλοιπο σώμα, όπως μασάζ και αποτρίχωση.

Με την Ηρώ Τζαμτζή (Communication Lab)

Ωρες Λειτουργίας:

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-20:00 και Τετάρτη, Σάββατο από τις 09:00-18:00

Πού;

Εθνικής Αντιστάσεως 103 / Νέο Ψυχικό, τηλ. επικοινωνίας: 210 6718185.

You may also like