Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Αύριο αποχαιρετούμε τον Οκτώβριο… Μόνο που φεύγοντας, θέλει να μας πείσει πως είναι όντως φθινοπωρινός μήνας, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Ξέραμε, όμως, πως κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν οπότε δεν απελπιζόμαστε… ενημερωνόμαστε σωστά και μετά με βάση τις πληροφορίες, απαντάμε στο ερώτημα “τι φοράμε αύριο;”!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νέφωσεις θα παρατηρηθούν στην επικράτεια, οι οποίες σταδιακά θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχοπτώσεις, ενώ στα δυτικά και την Κρήτη αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί μεταξύ 15°C και 21°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι – νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι ετνάσεως μεταξύ 3 έως κι 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα παντελόνι με μήκος λίγο πάνω από τον αστράγαλο όχι μόνο θα μας προστατεύσει από τις μεταβολές του καιρού, αλλά θα λειτουργήσει κι ως fashion statement. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα ψηλόμεσο με ανδρικό κόψιμο και το λατρεύουμε σε συνδυασμό με μία animal print μπλούζα, και τα δύο από τη χειμερινή συλλογή των Zara!

               Φυσικά, με τον καιρό να μας προετοιμάζει για βροχές, μία καπαρντίνα πάντα έχει θέση στην κρεμάστρα μας!)

               Στον όμιλο Digalakis μπορούμε να βρούμε μποτίνια για κάθε γούστο – χαμηλοτάκουνα ή όχι, με κάποια διακόσμηση ή πιο απλά. Εμείς θα προτιμήσουμε ένα κλασσικό ζευγάρι από τη συλλογή της Castañer

                              …. Και θα πρσθέσουμε τα απολύτως απαραίτητα (και κάτι παραπάνω!) για τη μέρα μας στην tote τσάντα της Lancaster!       

               Και βέβαια, δε θα μπορούσαμε να μην προσθέσουμε λίγη λάμψη στην εμφάνισή μας με τα κρεμαστά rose gold σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς, το λεπτό βραχιόλι, το ιδιαίτερο δαχτυλίδι αλλά και το διακριτικό ρολόι της TOUS!

               Τέλος, μπορούμε να πιάσουμε τα μαλλιά μας σε μία χαμηλή και πρακτική αλογοουρά και να κάνουμε άλλο ένα fashion statement φορώντας μία εντυπωσιακή στέκα!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

            

You may also like