Όταν μια γυναίκα λέει κάτι, τι εννοεί;

Υπάρχουν 8 λέξεις, (συν ο αναστεναγμός) τις οποίες, αν τις ακούσετε από εμάς τις γυναίκες, καλό είναι να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή, γιατί μπορεί να εννοούμε κάτι διαφορετικό.  Η λιγότερο ανώδυνη συνέπεια μπορεί να είναι τα μούτρα… όμως μπορεί να είναι ένας καβγάς ή  ακόμα και ένας χωρισμός!

Σαφέστατα “άβυσσος η ψυχή της γυναίκας”, αλλά είναι ένας οδηγός για να αποκωδικοποιήσετε την συμπεριφορά της… Τουλάχιστον να προλάβετε τα χειρότερα!

Εμείς σας προειδοποιήσαμε…..

1. “Καλά”
Αν ντύνεται, αυτό σημαίνει μισή ώρα. Αν βάφεται, άλλη μισή ώρα. Αν σου ζητήσουν όμως σε πέντε λεπτά να πας να τις βοηθήσεις σε κάτι, μέσα σε πέντε λεπτά πρέπει να είσαι εκεί.

3. “Τίποτα”
Αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το “Καλά”.

4. “Για δοκίμασε”
Αυτό είναι μια πρόκληση, όχι άδεια. Μην το κάνεις!

5.  Δυνατός αναστεναγμός
Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια λέξη, αλλά είναι μια πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγείται από τους άντρες. Ένας δυνατός αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χαραμίζει τον χρόνο της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το τίποτα. (Ανέτρεξε πίσω στο #3 για την έννοια του τίποτα)

6. “Δεν πειράζει”
Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δηλώσεις που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε έναν άνδρα. Το “Δεν πειράζει” σημαίνει θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν αποφασίσει πως και πότε θα πληρώσεις το λάθος σου.

7. “Ευχαριστώ”
Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην το αμφισβητήσεις ή λιποθυμήσεις. Απλά πες ευχαριστώ. (Θέλω να προσθέσω κάτι εδώ – Αυτό είναι αλήθεια εκτός και αν πει “Ευχαριστώ πολύ” – αυτό είναι καθαρός σαρκασμός και δεν σε ευχαριστεί καθόλου. ΜΗΝ πεις “παρακαλώ”, γιατί αυτό θα φέρει ένα «ότι πεις»)

8.  “Ότι πεις”
Είναι ο τρόπος που μια γυναίκα λέει “Άντε στο καλό”!

9. “Μην ανησυχείς για αυτό, το έχω”
Άλλη μια επικίνδυνη πρόταση, που σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που η γυναίκα έχει πει επανειλημμένα στον άντρα να το κάνει, αλλά τελικά το κάνει μόνη της. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα αργότερα ο άντρας να ρωτάει “Τι τρέχει;”. Για την απάντηση της γυναίκας ανέτρεξε πίσω στο #3)

Πηγή

You may also like