Άνοιξη σημαίνει παστέλ αποχρώσεις μέσα στο σπίτι

Τελικά στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε και να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας. Όπως  στο χέρι μας είναι να ανανεώσουμετην διακόσμηση του σπιτιού μας. Βλέπεις η άνοιξη θέλει ανοιχτόχρωμα χρώματα, παστέλ αποχρώσεις και μπόλικη δημιουργικότητα, που θα χαρίσει χαρούμενα spring vibes τόσο σε εμάς όσο και στην οικογένειά μας. Ακολουθούν διακοσμητικά tips, με τα οποία γρήγορα και άμεσα θα αλλάξουμε όλους τους χώρους του σπιτιού μας!

Λουλούδια παντού

Ξεκινάμε το ταξίδι της ανανέωσης του σπιτιού με κάτι πολύ εύκολο και μυρωδάτο. Ένα ανθισμένο μπουκέτο στις αγαπημένες σου παστέλ αποχρώσεις είναι ικανό να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο βαρετό σημείο του σπιτιού σου.  Άλλωστε άνοιξη δεν σημαίνει λουλούδια;

pexels.com
Παιδικό δωμάτιο με άποψη

Άφησε την άνοιξη να ‘’εισβάλλει’’ και στο παιδικό δωμάτιο. Ο τρόπος απλός! Βρες έναν τοίχο με μικρή έκταση και βάψε τον στο αγαπημένο παστέλ χρώμα του παιδιού σου. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις να παίξεις και με τα διακοσμητικά, τα οποία με μια κίνηση θα αλλάξουν την συνολική εικόνα του δωματίου. Η οποία εδώ που τα λέμε, θα είναι εξαιρετική!

pexels.com
Καρέκλες σαν ζαχαρωτά

Είτε προορίζονταιγια την κουζίνα, το σαλόνι ή το γραφείο, οι καρέκλες που μοιάζουν με ζαχαρωτά (το χρώμα τους δηλαδή!) είναι εκείνες που με μια βροντερή φωνή θα φωνάζουν στους επισκέπτες σας ‘’Η άνοιξη είναι εδώ’’. Το απαλό ροζ, το κίτρινο και το χρώμα της μέντας είναι οι αποχρώσεις που ήδη σκεφτόμαστε να βάλουμε σε κάθε πιθανό δωμάτιο του σπιτιού!

pexels.com
Μαξιλάρια

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ανανεώνουμε κάθε εποχή μας επισκέπτεται είναι σίγουρα τα μαξιλάρια του καναπέ. Βλέπεις είναι μια  πρακτική – και ματ κίνηση αν το θες – αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τη μαξιλαροθήκη. Αυτή την εποχή λοιπόν, επικεντρώσου στις παστέλ αποχρώσεις και πρόσθεσε όσα μαξιλάρια θες στο σαλόνι σου.Cute and chic!

Posters

Και περνάμε σε ένα ακόμα γρήγορο και κομψό διακοσμητικό tip, το οποίο θα δώσει χρώμα και επιπλέον άποψη σε κάθε χώρο του σπιτιού σου. Αν δεν θες να αγοράσεις ένα πόστερ, μπορείς να εκτυπώσεις το αγαπημένο σου σχέδιο από τον υπολογιστή σου και μέσα σε 5 λεπτά να το κρεμάσεις είτε πάνω από το κρεβάτι σου είτε στο γραφείο, είτε στο σαλόνι!

pexels.com
Βάζο με pastel vibes

Για λουλούδια μιλήσαμε και τώρα θα αναφέρουμε και τα βάζα που τόσο αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε στον χώρο μας. Τα βάζα σε παστέλ αποχρώσεις αξίζει να μπουν άμεσα στη λίστα με τα ανοιξιάτικα must-have, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά διακοσμητικά.

@nardoleo/ unsplash

Photo credits: pexels.com

Featured image:  unsplash.com/@anniespratt

You may also like