Άνοιξη… Ώρα για να ανανεώσουμε τις κρέμες σώματος!

Μήπως ήρθε ο καιρός να ανανεώσουμε τις κρέμες μας; Οι κρέμες σώματος αντικαθιστούν αρκετές φορές τα αρώματα γιατί απορροφώνται καλύτερα από το δέρμα και πολλές φορές έχουμε την αίσθηση ενός φυσικού αρώματος καθώς κυλούν οι ώρες. Η επιλογή των αρωμάτων την Άνοιξη σηματοδοτεί την αλλαγή στην διάθεση και την ψυχολογίας μας. Μια ανανέωση για να φύγει από πάνω μας ο χειμώνας και να νιώσουμε πιο ανάλαφρες. Τα αρώματα αρκετές φορές αποθηκεύονται στην μνήμη μας με όμορφες στιγμές.. Επιλέξαμε κάποιες από αυτές.

Urtekram Wild Lemongrass Αφρόλουτρο

Πλύσιμο σώματος με άγρια ​​λεμονόχορτο. Ένα θρεπτικό και φυσικό καθαριστικό σώματος για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει βιταμίνη Ε και ο ευχάριστος και φρέσκος συνδυασμός αρώματος αποτελείται από βάλσαμο λεμονιού και μέντα αναζωογονεί τις αισθήσεις. Ιδανικό για καθημερινή χρήση καθώς τονώνει την καλή διάθεση και την επιδερμίδα.  

Urtekram Wild Lemongrass Κρέμα χεριών

Η ευχάριστη αίσθηση δέρματος είναι κάτι που επιθυμούμε όλες όταν χρησιμοποιούμε μια κρέμα. Αυτή η πλούσια κρέμα θρέφει και περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το υπέροχο απαλό. Η αλόη βέρα, το βούτυρο καριτέ και τα φυσικά έλαια παρέχουν υγρασία, ενώ το φρέσκο ​​άρωμα άγριου λεμονόχορτου προκαλεί τις αισθήσεις. Ένας συνδυασμός που μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.Αν τυχόν σας αρέσει περισσότερο η λεβάντα ή το άρωμα πορτοκαλιού υπάρχουν στην διάθεση σας.

Coco Glow Cream

Η αφράτη και βελούδινη κρέμα σώματος αφήνει το δέρμα να αισθάνεται υπέροχα ελαστικό και του προσδίδει μια σαγηνευτική λάμψη. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ και το βιολογικό λάδι καρύδας προσφέρουν εντατική υγρασία, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Έχει μια καθαρή αίσθηση παραλίας στην άνεση του σπιτιού σας που σας δημιουργεί ωραίες εικόνες.

Ylang Ylang Body Balm

 Αν θέλετε ένα βάλσαμο για το δέρμα και το μυαλό τότε το πολύτιμο μείγμα αιθέριου ελαίου μαζί με το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο μάνγκο παρέχει στο σώμα πολύτιμες ιδιότητες φροντίδας. Προσφέρει επαρκή υγρασία και αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το ουράνιο άρωμά της. Τα αιθέρια έλαια Ylang ylang, περγαμόντο και λεμόνι διεγείρουν τη δημιουργικότητα και ενισχύουν την αίσθηση της αυτοπεποίθησης μιας και όλοι χρειαζόμαστε τελευταία!

Ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος, το Ylang-Ylang Nourishing Body Lotion, αρωματισμένο με ένα χαλαρωτικό άρωμα. Νότες από ylang-ylang, κάρδαμο και musk δημιουργούν ένα άρωμα που ηρεμεί τις αισθήσεις, για το σώμα και το νου.

Καλλιεργούμε τις αισθήσεις μας με τόνους αισιοδοξίας και χαράς για την Άνοιξη που ήρθε!

Join the rhythm of life!

Featured image: unsplash.com/@annapostovaya

You may also like