Άνοιξη 2015: τα καλύτερα casual hairstyles

Άνοιξη – λέμε τώρα! – έφτασε κι ήδη όλες παίρνουμε ιδέες για τα στυλ που θα κυριαρχήσουν φέτος. Ρούχα, make up, μαλλιά… Εγώ σήμερα επέλεξα να σας παρουσιάσω τα hairstyles που θα κάνουν αίσθηση όταν τα δοκιμάσετε! Τολμήστε τα είναι εύκολα και απόλυτα chic!
Οι χαλαρές μπούκλες: Εύκολο, πρακτικό και για όλες τις ώρες. Για το γραφείο, την πρωινή βόλτα στα μαγαζιά, τη βραδινή έξοδο. Simple yet glamorous! Και φυσικά δε σας δεσμεύει, μπορείτε να τις κάνετε ακόμη κι αν η κόμη σας δεν καλύπτει την πλάτη!
Χαλαρές μπούκλες
Το έντονο καρέ (bob): Το κούρεμα που ίσως συναντάμε πιο συχνά έξω. Ειδικά όταν έχει κι αυτό το «επιμελώς ατημέλητο» look είναι ό,τι πρέπει για casual εμφανίσεις. Να τι θα δοκιμάσω λίαν συντόμως!
Έντονο bob
Το μακρύ καρέ: Το αμέσως επόμενο δημοφιλές look που ακολουθεί το έντονο καρέ. Εάν έχετε το απαραίτητο μήκος μαλλιών, με κλασσικό ντύσιμο κι εντυπωσιακά αξεσουάρ (statement) απλά θα εντυπωσιάσετε!
Μακρύ καρέ
Vintage: Διαχρονικό. Εμπνευσμένο. Δοκιμάστε μία αλογοουρά δεμένη στη βάση του λαιμού και μία έντονη χωρίστρα κι έχετε ένα στυλ κομψό και με άρωμα άλλης εποχής.
Vintage
Ombre: Ένα look που ήδη έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού και πολλές γυναίκες το μελετούν σοβαρά για να το ζητήσουν από τον/την κομμωτή/κομμώτριά τους. Σε μακρύ μαλλί και με κυματισμό στα μαλλιά, ίσως το απόλυτο καλοκαιρινό hairstyle για το 2015.

db79d583a663529ac3c991b752aff8d5

Πλεξίδα κι αλογοουρά δύο σ’ένα: Η αλογοουρά αποκτά «τύπο» αν συνδυάσετε και μία όμορφη πλεξίδα.
Πλεξίδα & Αλογοουρά
Ο κότσος «ένα στα γρήγορα»: Εγώ έτσι το βάφτισα όταν το δοκίμασα πρώτη φορά. Δώστε έναν απαλό κυματισμό στα μαλλιά, πιάστε τα μαλλιά χαμηλά με ένα λαστιχάκι και με τσιμπιδάκια πιάστε τις τούφες έτσι ώστε και το λαστιχάκι να «κρύβεται» και να δίνει ένα ατημέλητο αλλά κομψό αποτέλεσμα.

9d47134d44e99ad5583c9d1b6e85ff3d

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και να πειραματιστείτε!

You may also like