Ένας νέος stylish αέρας πνέει με την καινούργια χρονιά

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες επιθυμίες… γιατί όχι και νέο στυλ; Και δε λέμε να απαρνηθείτε το στυλ που σας εκφράζει, απλά σας προτείνουμε μερικά “twitches”! Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε αυτήν την εβδομάδα το Brand Aerie, θυγατρικό της American Eagle!

               Μέσα από την καμπάνια #AerieREAL, στόχος είναι κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας ή σωματότυπου, να βρει στη συλλογή του brand κομμάτια άνετα και κομψά, τόσο για τη γεμάτη καθημερινότητά της, όσο και για τις χουχουλιάρικες στιγμές στο σπίτι! Και το καλύτερο; Μας περιμένει ήδη στα corners του στα καταστήματα Notos της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά κι online στο notos.gr!

               Θέλεις να κάνεις ένα street style που εκφράζει το δυναμισμό σου;

               No problem! Σου προτείνουμε ένα κολάν – καμπάνα σε γήινο τόνο σε συνδυασμό με ένα cozy πουλόβερ από τη συλλογή κι ένα bomber jacket για να “πάρεις τους δρόμους” με την ενέργεια να σε ξεχειλίζει! Κι αν η θερμοκρασία είναι πιο άγρια έξω… αυτό το σκουφάκι θα μας δώσει λίγη επιπλέον θαλπωρή!

          

               Το look θα συνδυάσουν άψογα τα Coolio sneakers από τη συλλογή Mairiboo της Μαίρης Συνατσάκη για τα Envie Shoes!

             

               Όσο για να έχεις μαζί σου όλα όσα θα σου χρειαστούν για την πολυάσχολη μέρα σου; Ας είναι καλά η BASIΛEIA μας και η δημιουργική της φύση! Χάρη σε αυτήν έχουμε την SquareΔ, μία τσάντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε ως τσάντα ώμου είτε ως backpack!

            

               Καθώς το outfitείναι κάπως πιο street casual, δε χρειάζονται πολλά αξεσουάρ. Όμως το γούρι Κλειδί για το 2022 από το 2K10 Κατερίνας Καμίση είναι από τα αξεσουάρ που… δε βγαίνεις από το σπίτι χωρίς αυτό, ώστε να μπορούμε να ξεκλειδώσουμε κάθε ευκαιρία που μας επιφυλάσσει η χρονιά!

             

               Μας αρέσει το natural μακιγιάζ, όμως αυτό θέλουμε να εκπέμπει και μία λάμψη ομορφιάς που θα διαρκεί! Αν, λοιπόν, για κάποιο λόγο σας “ξέφυγε” η εορταστική κολεξιόν της Max Factor, μην ανησυχείτε! Μπορείτε ακόμη να βρείτε τα μοναδικά makeup προϊόντα του brand όπως το foundation Facefinity με την τριπλή δράση foundation–primer–concealer που παρέχει ισχυρή κάλυψη χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα με λιπαρότητα. Συνδυάστε το με μία σκιά ματιών Eyefinity σε υγρή μορφή σε απαλή ροζέ απόχρωση και “παίξτε” με ένα ζωηρόχρωμο κραγιόν από τη σειρά Lipfinity! Ποιος είπε πως η λάμψη των γιορτών δε μπορεί να μας ακολουθεί κάθε στιγμή;

            

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

Cheers!

              Featured image: unsplash.com/@tengyart

You may also like