Ένα special edition για τις βόλτες μας πριν αλλά και μετά τις βουτιές μας

Έφτασε η ώρα της αλήθειας: η βαλίτσα των διακοπών μας πρέπει να γεμίσει! Το μαγιό μπήκε, τα καλλυντικά μας… όμως θέλουμε οι εμφανίσεις μας να είναι απόλυτα ταιριαστές στον προορισμό αλλά και τη διάθεσή μας για το ταξίδι! Γι΄ αυτό και σας παρουσιάζουμε ένα special editionγια τις περιηγήσεις και τις εξόδους μας στις διακοπές μας!

               Η καλοκαιρινή συλλογή της Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου και της The Artians by Konstantina μοσχοβολάει ελληνικό καλοκαίρι. Και φυσικά καλύπτει κάθε γούστο! Είτε λοιπόν, επιλέξετε την ολόσωμη φόρμα Poseidon…

              

               … είτε το συνδυασμό του τοπ Dikti και του shorts Frygia που παραπέμπει στο απόλυτο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας…

              

               … οι βόλτες σας στον καλοκαιρινό προορισμό σας θα κάνουν θραύση!

               Τι πιο άνετο και συνάμα στυλάτο παπούτσι για τις διακοπές μας από τα σανδάλια; Τα Ancient Greek Sandals αποτυπώνουν τη μαγεία του καλοκαιριού στην Ελλάδα, ειδικά με τα laced σανδάλια Morfi!

              

Όμως το brand μας επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη μια που φέτος μας παρουσιάζει το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με το resort brand Le Sirenuse Positano. Τα αέρινα φορέματα, οι φούστες και τα κομψά tops του resort brand σε συνδυασμό με τα μοναδικά σχέδια των Ancient Greek Sandals θα δώσουν μία μεθυστικά θερινή νότα στις μέρες και τις βραδιές των διακοπών μας!

               Φυσικά και τα κοσμήματα της αγαπημένης μας Ιωσηφίνα  συμπληρώνουν αρμονικά τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις – και όπως θα δείτε… μας προστατεύουν κι από το κακό το μάτι!

              

               Όπως αντιλαμβάνεστε, όμως, χρειαζόμαστε και μία τσάντα που και τα προσωπικά μας αντικείμενα θα έχουμε αλλά και θα κάνουμε fashion statement! Η The Holy bag μας παρουσιάζει και φέτος τα υπέροχα κομμάτια της και οι τσάντες της είναι απλά… ακαταμάχητες και φέτος το καλοκαίρι!

              

               Και φυσικά δεν ξεχνάμε πως εμείς δημιουργούμε το look κι όχι αυτό εμάς! Από μένα; Απολαύστε τις διακοπές σας στο έπακρο!

               Jewelry photo credits: @iosifinastars / Instagram

             Photo credits: @jakobowens1 (unsplash)

You may also like