Έρχεται το Star Wars: Episode 7

Η Disney ανακοίνωσε χθες, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των επενδυτών, την επιθυμία να γυριστούν περισσότερες από μια ταινίες Star Wars. Η εταιρία παραγωγής -πολύ επιτυχημένων- ταινιών αγόρασε τη Lucasfilm, από όπου δημιουργήθηκαν σημαντικές ταινίες όπως οι Star Wars και Indiana Jones.

Το Star Wars : episode 7 αναμένεται να προβληθεί το 2015, ενώ ανά δύο χρόνια θα κυκλοφορούν και τα επεισόδια 8 και 9. Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία της ταινίας Star Wars, χαρακτηρίστηκε από δημοσιογράφους και blogs, ως η πιο σημαντική για την ποπ κουλτούρα και την ιστορία του κινηματογράφου.

Οι απόψεις των fans, διίστανται ως προς το περιεχόμενο και το σενάριο των ταινιών-φαινόμενο, καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Disney, συνεχίζουν να αναρωτιούνται και να εκφράζουν τη γνώμη τους στο ιντερνετ. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η ιστορία της νέας ταινίας θα είναι βασισμένη σε κάποιο comic του Star Wars, ή εάν η Disney θα δημιουργήσει μια νέα ιστορία, η οποία θα απέχει από τις γνωστές επιτυχημένες της συνταγές.

Πηγή: http://www.mtv.com

You may also like