Έτοιμοι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς; A special edition

Κάθε νέα σχολική χρονιά είναι πιο απαιτητική από την προηγούμενη καθώς αλλάζουν οι ανάγκες, οι υποχρεώσεις αλλά κι οι εμπειρίες των παιδιών. Και για έτος, δεν το συζητάμε, θα ήταν παράλογο αν νομίζαμε πως η φετινή χρονιά δε θα είναι αισθητά διαφορετική για όλους μας. Στο χέρι μας, όμως, είναι οι αλλαγές που θα επέλθουν να γίνουν όσο πιο ομαλά είναι δυνατόν για τα παιδιά. Πράγμα που σημαίνει… ώρα να τσεκάρουμε τη λίστα του σχολείου!

Το Public μας λύνει τα χέρια…

               Και φέτος το Public μας περιμένει με μία μεγάλη γκάμα σε τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, χαρτικά κι ό,τι άλλο χρειαστούν φέτος τα παιδιά και βεβαίως σε υπέροχα σχέδια ώστε το παιδί να έχει μαζί του τους αγαπημένους τους ήρωες ακόμη και στην τάξη! Βεβαίως, επιλογές υπάρχουν και για τα μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν τα σχολικά τους είδη να συνδυάζουν την πρακτικότητα με την μοναδική τους προσωπικότητα. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να καθίσετε αναπαυτικά με τα παιδιά σας και να #σκουλάρετε το φετινό online κατάλογο του Public!

Επιλέξτε τα αναγκαία με βάσει της τάξης που θα παρακολουθήσει το παιδί και το εύρος τιμής κι όλα τα άλλα γίνονται σχεδόν από μόνα τους, μια που φέτος το Public προσφέρει και την υπηρεσία DriveUp, με την οποία η παραγγελία στο κατάστημα της Συγγρού στην Αθήνα και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη παραδίδεται από το προσωπικό στο αυτοκίνητο σας ενώ εσείς περιμένετε στο parking!

Καθώς φέτος τα δεδομένα που αφορούν στην καθημερινότητά μας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, το σύνθημα θα μπορούσε να είναι “έσω έτοιμος”. Είτε, λοιπόν, υπάρχει η ανάγκη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για να φέρνουν εις πέρας τα παιδιά τις σχολικές τους εργασίες είτε καταστεί απαραίτητη η τηλε-εκπαίδευση, στο Public μπορούμε να βρούμε το laptop ή το tablet που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών. Η Huawei το τελευταίο διάστημα κερδίζει τις εντυπώσεις του καταναλωτικού κοινού και τα Mate Βooks D14 και D15 είναι εκείνα που θα προσφέρουν τη μέγιστη υποστήριξη με τις ισχυρές επιδόσεις τους, τον σύγχρονο σχεδιασμό τους αλλά και τη multi-screen collaboration δυνατότητα που επιτρέπει διασύνδεση του υπολογιστή με το Huawei tablet ή smartphone.

Μεγαλύτερη τάξη… περισσότερα βιβλία

Νέα σχολική χρονιά συνήθως σημαίνει και περισσότερα βιβλία, τετράδια… Ευτυχώς στην ΙΚΕΑ μπορούμε να βρούμε και το κατάλληλο γραφείο ώστε το παιδί να μπορεί να μελετά άνετα κι έχοντας κοντά του όλα τα απαραίτητα, ενώ επίσης μπορούμε να το συνδυάσουμε και με μία άνετη κι εργονομική καρέκλα.

Και από πού θα πάρουμε τα ρούχα μας;

Τα παιδιά, όμως, λατρεύουν να έχουν τους αγαπημένους τους ήρωες… κυριολεκτικά πάνω τους! Για τους μικρούς φίλους που λαχταρούν να πάρουν το δικό τους… γράμμα από το Hogwarts, η H&M παρουσιάζει τη νέα collection HarryPotterxH&M. Αυτό σίγουρα θα τους κάνει να νιώσουν σαν υποψήφιοι μαθητές της Μαγικής Σχολής! Ζακέτες, φούτερ μπλούζες, φόρμες, σετ πυτζάμας, ακόμη και 2-piece σετάκια για μικρότερα παιδάκια με χαρακτηριστικές στάμπες από τη σειρά ταινιών θα γίνουν αγαπημένο κομμάτι της καθημερινότητάς τους! (Κι εγώ θέλω, κι εγώ παιδάκι είμαι, λίγο πιο μεγάλο μόνο…!)

Επειδή οι θερμοκρασίες είναι ακόμα υψηλές, μην ξεχάσετε στην τσάντα τους να βάλετε κι ένα αντηλιακό. Εμείς σας συστήνουμε το Anthelios dermo-pediatrics Lait SPF 50+. Με πολύ υψηλή, φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος από UVA/UVB.. Σε μια νέα μινιμαλιστική και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση: Χωρίς άρωμα, με λιγότερα χημικά φίλτρα. Έχει ρευστή υφή που απλώνεται εύκολα και πολλαπλή ανθεκτικότητα.

Και μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό! Αν ακόμα δεν έχετε προμηθευτεί μάσκες πολλαπλών χρήσεων… μπορείτε να μπείτε στο site Make-a-Wish Ελλάδος και να βρείτε τις πιο κομψές μάσκες, για τα μικρά αλλά και για εσάς. Και παράλληλα συνεισφέρετε στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών, που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, με Υγεία και Πρόοδο!

You may also like