Αέρας εξοχής… μέσα στο διαμέρισμα!

Αποφασίσατε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και θέλετε κάτι διαφορετικό από το τυπικό και «πρωτευουσιάνικο» design; Σας αρέσει μάλιστα η εξοχή, αλλά το πρόγραμμά σας δε σας επιτρέπει εξορμήσεις. Αφού, λοιπόν, στόχος του σπιτιού είναι να χαλαρώνουμε μετά από μία γεμάτη μέρα, μπορούμε να βάλουμε λίγη αύρα εξοχής με μερικές λεπτομέρειες. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά, όσο μικρές κι αν είναι. Ειδικά αν έχετε ξύλινο παρκέ, όλα τα άλλα είναι εύκολα!

Η ενσωμάτωση γήινων χρωματικών τόνων στο σαλόνι αρχικά ξεκουράζει το μάτι… κι χαλάρωση είναι θέμα χρόνου μετά! Ένα απαλό πράσινο χρώμα στον τοίχο και ριχτάρια ή μαξιλαράκια σε boho στυλ στον καναπέ είναι μία πολύ καλή αρχή! (Η προβιά αντί για χαλί προαιρετική!)

Σαλόνι

Θυμάστε τι είχε γράψει πριν από λίγο διάστημα η Λίνα (Γριβογιάννη) για τις τραπεζαρίες  ; Αν ήδη έχετε ένα vintage style τραπέζι, είστε σχεδόν έτοιμοι. Ένα γλυκό καφέ στον τοίχο (κάτι σαν το χρώμα του cappuccino, ίσως) δίνει άλλη αίσθηση όταν παίρνετε τον πρωινό σας καφέ λίγο πριν φύγετε για τη δουλειά ή όταν κάθεστε με την οικογένειά ή και το έτερον ήμισυ για φαγητό!

Τραπεζαρί..

Αν έχετε μία γωνιά όπου είτε χαλαρώνετε διαβάζοντας είτε εργάζεστε σε υπολογιστή, μπορείτε να κρατήσετε το λευκό στους τοίχους, αν δε θέλετε να πειραματιστείτε πολύ με το χρώμα. Λίγο χρώμα με μαξιλάρια, κάδρα ή και γλάστρες με μικρά φυτά αρκούν για να δουλέψετε με ευχαρίστηση,

4e92a6336f7e01f273a22ac6f98823fb

Κρεβατοκάμαρα = ξεκούραση. Επομένως μία καλή ιδέα θα ήταν ένα ζεστό χρώμα στον τοίχο και χαμηλής έντασης φωτιστικά.

c3b78392cca019b78cca3b96a2d1920d

Να θυμάστε, όμως, πάνω απ’ όλα να βάλετε μπρος τη φαντασία σας!

Πηγή: Pinterest

You may also like