Αδάμ Τσαρούχης : “Μετά από 8 μήνες επιστρέφω -επιτέλους- με live συναυλία κοντά στον κόσμο”

Επιτέλους μπαίνουμε σιγά-σιγά σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Κάποιες θεατρικές παραστάσεις ξεκίνησαν και δειλά δειλά και οι συναυλίες που τόσο μας έλειψαν. Την 1η Ιουλίου ο αγαπημένος μας Αδάμ Τσαρούχης επιστρέφει με μία μοναδική συναυλία στο Νομισματικό Μουσείο. Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, βρήκαμε την ευκαιρία να τα πούμε και για τα επόμενά του σχέδια, αλλά και για τους γάμους, μιας και είναι και πολύ επιτυχημένος Wedding singer…

*Θα ήθελα να ξεκινήσουμε από τη συναυλία που ετοιμάζεις στο Νομισματικό Μουσείο. Τι θα ζήσουμε την 1η Ιουλίου;

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εμφάνιση. Μετά από 8 μήνες ξανά με κόσμο να παίζουμε μουσική. Είναι ένα νέο πρόγραμμα τραγούδια που θέλω πολύ να τραγουδήσω τόσο από την προσωπική μου δισκογραφία αλλά και μουσικές που αγαπάω. Πολύ διαφορετικό πρόγραμμα με επιλογές από Μιούζικαλ μέχρι Πυξ λάξ. Ένα πρόγραμμα αρκετά ερμηνευτικό πιο ώριμο. Σίγουρα θα υπάρξουν και η χαρούμενες φωτεινές στιγμές αλλά και πιο εσωτερικές ερμηνευτικές στιγμές.

*Όμως δεν ετοιμάζεις μόνο αυτό! Έχουμε καινούργιο τραγούδι; 

Είμαι πολύ χαρούμενος που σιγά σιγά ερχόμαστε στην καθημερινότητα με περιορισμούς αλλά θα μπορούμε πλέον να κάνουμε συναυλίες, κάτι που εμείς οι καλλιτέχνες είχαμε χάσει εδώ και πολύ καιρό την επαφή με το κοινό. Πέμπτη 1η Ιουλίου θα έχω την πρώτη συναυλία στο όμορφο κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Και την προηγούμενη Παρασκευή κυκλοφόρησε  ένα remix σε ένα παλιό μου τραγούδι με τίτλο «Σαν ταινία» που βγήκε το 2015. Αυτή την στιγμή, είμαι στο στούντιο και δοκιμάζω νέα τραγούδια.

*Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και σε αυτή την περίοδο της καραντίνας! Πόσο σε επηρέασε; Ήταν τελικά, μια δημιουργική περίοδος; 

Ήταν σίγουρα για όλους μια δύσκολη περίοδο και ψυχολογικά και οικονομικά. Ας ελπίσουμε να την ξανά ζήσουμε. Ήταν μια περίοδο για όλους περίεργη. Προσπάθησα να είμαι δημιουργικός και χαρούμενος σίγουρα όμως υπήρξαν και στιγμές που βαρέθηκα και μου έλειψε πολύ η δουλειά μου.

*Και ξαναερχόμαστε στα live σου! Απ ό,τι ξέρω είσαι πολύ δημοφιλής wedding singer. Τι έχεις κλείσει για φέτος; 

Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος θέλει να τραγουδήσω στην δική του χαρά. Σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή του. Έχουν κλειστεί κάποιοι γάμοι και φέτος τώρα που τα μέτρα επέτρεψαν και στα ζευγάρια να τους πραγματοποιήσουν.

*Θα ήθελα να κλείσουμε με κάτι ανεβαστικό και ρομαντικό! Ποιά είναι,  κατά τη γνώμη σου, τα ιδανικά τραγούδια για πρώτο χορό σε έναν γάμο; Ποιά θα πρότεινες εσυ, αν το ζευγάρι δεν έχει κάποιο συγκεντρωμένο… και γιατί; 

Σίγουρα το πρώτο τραγούδι είναι πολύ σημαντικό . Αυτό που θα πρότεινα ήταν το τραγούδι που θα αποφασίσει το ζευγάρι να χορέψει να είναι ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί με στιγμές του ζευγαριού. Τα τραγούδια είναι στιγμές της ζωής μας. Εγώ έχω αγαπημένους τραγουδιστές που αγαπώ και τραγούδια. Απλά νομίζω αυτή είναι πολύ προσωπική στιγμή που ο καθένας πρέπει να χρησιμοποιεί αυτό που αγαπάει. Εμένα θα μου άρεσε κάποιο τραγούδι του Michael Bublé , Ella Fitzgerald, Frank Sinatra κάτι σε classic elegance, που θα τους μείνει αξέχαστο.  

You may also like