Αλυσίδες παντού: Η νέα τάση στα αξεσουάρ που θα αλλάξει το στιλ σου

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον οίκο μόδας Bottega Veneta. Φυσικά μιλάμε για την τάση που ξεκίνησε και έβαλε στη ζωή μας – ή μάλλον καλύτερα στη ντουλάπα μας – και δεν είναι άλλα από τα αξεσουάρ με τις oversized και chunky αλυσίδες! Πρόκειται για μια τάση που όλες οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν και να εντάξουν. Όχι μόνο στο καθημερινό αλλά και στο πιο επίσημο look, προσθέτοντας έξυπνα επιπλέον λάμψη και κομψότητα.

@bottegaveneta

Τι να επιλέξεις:

  • Σίγουρα αν έχεις κάνει έστω και μια μικρή βόλτα στα καταστήματα, θα έχεις παρατηρήσει ότι οι τσάντες φέτος έχουν να δηλώσουν κάτι. Και η παρουσία τους είναι πιο αισθητή από ποτέ. Τη θέση των κλασικών και minimal χερουλιών έχουν πάρει οι μεγάλες και χοντρές αλυσίδες, μετατρέποντας τις συγκεκριμένες τσάντες στο απόλυτο αξεσουάρ της φετινής χρονιάς. Τέτοιου είδους αλυσίδες προσθέτουν επιπλέον στιλ και δυναμισμό. Ενώ πολλές φορές μπορούν να αντικαταστήσουν και τα ίδια τα κοσμήματα.
@venswifestyle
  • Εκτός από τις τσάντες που οφείλεις να βάλεις στη πρώτη θέση με τη λίστα των must–have της χρονιάς, μην φοβηθείς να μεγαλώσεις τη συλλογή σου επιλέγοντας άλλα αξεσουάρ διακοσμημένα πάντα με αλυσίδες. Αυτά μπορεί να είναι παπούτσια, ζώνες αλλά και κοσμήματα. Με αυτά… με μια κίνηση έχεις τη δυνατότητα να δώσεις μια πιο edgy αισθητική στην εμφάνιση σου.
@venswifestyle

Τι να προσέξεις:

Προσοχή μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ! Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και να ξεφύγεις όσον αφορά το styling. Προσπάθησε κάθε φορά να επιλέγεις ένα αξεσουάρ με statement αλυσίδα και να ελέγχεις ξανά και ξανά αν τα υπόλοιπα κοσμήματα που φοράς αποτελούν μια υπερβολή. Η τάση με τις αλυσίδες είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά πολύ εύκολα μπορεί να κάνεις το λάθος και το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα να μην είναι ότι καλύτερο.

@bottegaveneta

To do:

Αν έχεις ήδη δοκιμάσει την τάση με τις αλυσίδες και σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα στιλιστικά σου όρια, τότε πρέπει να κάνεις τη διαφορά και να βρεις εκείνα τα αξεσουάρ που συνδυάζουν διαφορετικές υφές. Για παράδειγμα η οικολογική γούνα μπορεί να αναδειχτεί μοναδικά αν πάνω της υπάρχουν λεπτομέρειες με αλυσίδες. Το έχουμε ξαναπεί, οι αντιθέσεις σε ένα look μπορούν να φέρουν την ισορροπία, όσο παράξενο και αν σου ακούγεται. Τόλμα, δοκίμασε, πειραματίσου!

Photo credits:  @venswifestyle  ( instagram)

You may also like