Ποιό είναι το Cinderella Blonde που μαγνητίζει αυτό το φθινόπωρο;

Αν και το φυσικό μου χρώμα είναι καστανό, είναι αρκετές οι φορές που αναρωτιέμαι αν θα μου ταίριαζε μια αλλαγή προς το total blonde. Είναι το χρώμα που αρκετές φορές με εντυπωσιάζει αν είναι στους σωστούς τόνους. Διατηρεί πάντα την φρεσκάδα του για κάθε σεζόν με πολλές παραλλαγές για όλα τα γούστα. Για το φθινόπωρο του 2020 οι ειδικοί του hairstyling μας προτείνουν να ανακαλύψουμε το Cinderella Blonde, το ξανθό της σταχτοπούτας, το οποίο έχουν υιοθετήσει πολλές σταρ!

Η απόχρωση της Σταχτοπούτας;

Η ταινία της Cinderella είναι βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων των κοριτσιών. Από την πιο παλιά version ως σήμερα θα θυμάστε πως είχε πάντα υπέροχα ξανθά και λαμπερά μαλλιά με ζεστούς όμως τόνους, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανική απόχρωση για το φθινόπωρο.  Οι ειδικοί μας εξηγούν πως μοιάζει με την απαλή αυτή απόχρωση που έχει το βούτυρο. Αφήνοντας έτσι στην άκρη τους icy ψυχρούς ή πλατινέ τόνους που είχαμε συνηθίσει. Επίσης προτείνουν πως είναι ιδανική μετάβαση για τις καστανές ή μελαχρινές που θέλουν να κάνουν την μεγάλη αλλαγή στο ξανθό, αλλά φοβούνται. Από την old time classic Grace Kelly ωςτηνπρόσφατη σταχτοπούτα Lily James το ξανθό είναι όνειρο να το βλέπεις…

@GETTY/ harpersbazaar.com

 Το προτιμούν οι περισσότερες Stars…

Η Jennifer Lopez, είναι μια από τις stars που έχει υιοθετήσει το απόλυτο τόνο της Cinderella ‘s blonde αφού έτσι και αλλιώς είναι ένα fashion icon που συνεχώς της αρέσει να αιφνιδιάζει. Όλες τους έχουν υιοθετήσει αυτό το ζεστό Cinderella Blonde. Από την Kaia Gerber και τη Margot Robbie ως τη Blake Lively. Μας εμπνέουν και ακολουθούμε το ξανθό που θα υποστηρίξουν για το φθινόπωρο. Επιλογή πάντα στο ξανθόπου τους ταιριάζει και δημιουργούντο trend της σύγχρονής σταχτοπούτας.

Blonde; δεν ξέρω αν θα το τολμήσω αλλά σίγουρα φέτος θέλω μια δυνατή συγκίνηση στο χρώμα των μαλλιών… Γιατί όχι ; Νέα σεζόν με τόλμη!

Photo credits: @timmossholder (unsplash)

You may also like